Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ήθελε εκδίκηση...": Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ

"Έβαζε περούκα και..." - Τρομερές αποκαλύψεις!

10 Δεκεμβρίου 2021 16:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.

Μιλώντας στο "Πρωϊνό" (πριν καιρό), ο ίδιος ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του. Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και "αλλαγή" ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

"Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο. Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

'Ήθελε εκδίκηση...': Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει" ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ την άγνωστη "κόρη" της.

"Να το θανατώσουν": Η εντολή της Αθηνάς Ωνάση που μας άφησε άφωνους

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση, γίνεται στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη, ο οποίος ανέφερε ότι η χρυσή κληρονόμος είναι αρκετά... σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, ισχυρίστηκε, ότι ενώ τη βοήθησε προσκομίζοντας στους δικηγόρους της στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, γλιτώνοντας τη από αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων, εκείνη όταν ο Αλέξης Μανθεάκης χρειάστηκε τη βοήθεια της τον αντιμετώπισε με ψυχρότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο ίδιος αφιέρωσε δύο κεφάλαια στην Αθηνά και όχι για τους σωστούς λόγους. Στο ένα την αποκαλεί "κούκλα από ατσάλι" αναφέροντας παραδείγματα για το σκληρό πρόσωπο της, όπως ότι, όταν τραυματίστηκε το αγαπημένο της άλογο, το οποίο ενώ θα μπορούσε να φροντίσει να χειρουργηθεί και να το αφήσει να ζήσει, έδωσε εντολή να το θανατώσουν, αφού δεν της ήταν πια χρήσιμο.

'Ήθελε εκδίκηση...': Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ

Το άλλο παράδειγμα που αναφέρει ο κ. Μανθεάκης, ήταν όταν έκοψε το οικονομικό επίδομα στη θεία της, Όλγα Ωνάση, αν και μετά από χρόνια της το έδωσε ξανά για να μπορούν να ζουν εκείνη και τα δυο της παιδιά.

Τα παραπάνω περιστατικά, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μανθεάκη να διακόψει τις σχέσεις του με την Αθηνά, αλλά κυρίως προσωπικοί. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, διαβάστε εδώ όσα είχε πει για τη μητέρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share