Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Νίκος Χατζηνικολάου: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο γιο του, Κωνσταντίνο!

Σαν δυο σταγόνες νερό!

10 Δεκεμβρίου 2021 16:28
Νίκος Χατζηνικολάου: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο γιο του, Κωνσταντίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τέσσερα παιδιά, έναν γιο Πάνο, από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, και άλλα τρία παιδιά που απέκτησε με τη Κρίστυ Τσολακάκη, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Ο περήφανος πατέρας πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού του γιου, Κωνσταντίνου, με αφορμή την ονομαστική του εορτή!

Στον μικρό του γιο ευχήθηκε χρόνια πολλά ο Νίκος Χατζηνικολάου ποστάροντας μια φωτογραφία του στο instagram.

«Χρόνια σου πολλά Κωνσταντίνε μου! Χρόνια σου πολλά αστέρι μου!».

Ο μικρός είναι από τον γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη.

Δείτε τον για πρώτη φορά στο Athensmagazine.gr:

"Είστε σατανικοί μ[email protected]ς": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συνέβη με τον Νίκο Χατζηνικολάου; Με ποιους τα είχε βάλει λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είστε σατανικοί μ...";

Την οργή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε προκαλέσει ο βανδαλισμός και το γκρέμισμα του αγάλματος Phylax -πριν καιρό-, στο Παλιό Φάληρο, από αγνώστους. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ξεσπάσει στην εκπομπή του στον Real FM και είχε μιλήσει για "κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μ@@".

Νίκος Χατζηνικολάου: Όσα είχε πει ο δημοσιογράφος

"Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό", είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του Phylax, Κωστή Γεωργίου.

Νίκος Χατζηνικολάου

"Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλιθίους", είχε πει προς τον γλύπτη ο Χατζηνικολάου ξεσπώντας ακόμα περισσότερα στην πορεία.

"Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μ... μάλλον είναι.

Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη", είπε και πρόσθεσε: "Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του ηλιθίους. Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει.". Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είχε ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share