Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα με τα σπίτια αυτών των διάσημων - Τα 8 πιο ονειρεμένα που θα σας πάρουν τα μυαλά

Ποιο ξεχωρίσατε;

10 Δεκεμβρίου 2021 12:09
Θα πάθετε πλάκα με τα σπίτια αυτών των διάσημων - Τα 8 πιο ονειρεμένα που θα σας πάρουν τα μυαλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποια σπίτια που θυμίζουν περισσότερο παλάτι. Είναι ονειρεμένα και παραδεισένια. Έστω ένα βράδυ για τους περισσότερους από εμάς σε ένα από αυτά τα σπίτια - βίλες θα φάνταζε μαγικό. Με την ευκαιρία δες εδώ την βίλα που βραβεύτηκε ως η εντυπωσιακότερη κατοικία του κόσμου.

Οι πιο διάσημοι του κόσμου έχουν τουλάχιστον ένα τέτοιο "παλάτι", πολλών εκατομμυρίων και πολλών τετραγωνικών. Μία μικρή ματιά στα σπίτια τους μέσα από ένα βίντεο, ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο...

Ένα παλάτι για την Ariana Grande

Η μικρή σέξι κουκλίτσα, η Ariana Grande, μία από τις μεγαλύτερες pop star σήμερα, επιτέλους βρήκε το σπίτι των ονείρων της. Περισσότερα από 10.000 τ.μ. στεγάζουν τον προσωπικό της χώρο, βρίσκεται φυσικά στο Λος Άντζελες και στη γειτονιά βρίσκονται επίσης τα σπίτια των Leonardo DiCaprio και Keanu Reeves.

Το σπίτι 7 εκατομμυρίων της Madonna

Η Madonna το 2017 αποφάσισε να φύγει από την βουή του Λος Άντζελες και να μετακομίσει μόνιμα μαζί με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της στην Λισαβόνα. Εκεί αγοράσε μια πανέμορφη έπαυλη αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, και που λέγεται ότι στοίχισε στην βασίλισσα της ποπ κάτι λιγότερο από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές το ακίνητο της Madonna, το οποίο μοιράζεται με τα παιδιά της, David, 16 ετών, Mercy, 15 ετών και τις δίδυμες Estere και Stella, 8 ετών, έχει έκταση 16.146 τ.μ. και περιλαμβάνει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, έναν ξενώνα και ένα σπιτάκι υπηρεσίας. Τα μεγαλύτερα παιδιά της, Lourdes, 24 ετών και Rocco, 20 ετών, ζουν στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, αντίστοιχα και δεν είναι γνωστό αν έχουν επισκεφθεί τη διάσημη μαμά τους από τότε που μετακόμισε. Από την αρχή της πρώτης πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, η Madonna μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και φωτογραφίες από τους μοναδικούς χώρους του σπιτιού της, που ταιριάζει σε μια βασίλισσα! Δείτε το σπίτι της..

Μία βίλα από άλλη εποχή της Emma Stone

Η έκτασης 358 τ.μ. βίλα βρίσκεται καλά προστατευμένη από τα φλας των φωτογράφων και των ανεπιθύμητων επισκεπτών πίσω από ψηλούς τοίχους με ειδικό σύστημα παρακολούθησης. Μάλιστα, το οίκημα του χρονολογείται από την δεκαετία του ’50, υπήρξε ιδιοκτησία του Βρετανού ηθοποιού Dudley Moore και έκτοτε έχει δεχθεί εκτενείς μετατροπές και ανακαινίσεις, αλλάζοντας τόσο την χωροταξία, όσο και την συνολική έκτασή του. Πάντως, η μονοκατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

Ακόμα μία βίλα για τον Leonardo DiCaprio

Στην ευρύτερη περιοχή του Hollywood, ο Leonardo DiCaprio έχει κάνει αρκετές αγορές ακινήτων τα τελευταία χρόνια, όμως δεν τις κάνει όλες για τον εαυτό του. Με την κύρια κατοικία του στο Sunset Strip, φαίνεται πως η τελευταία αγορά του στο Los Feliz, πρόκειται για τη μητέρα του η οποία ζει στην περιοχή.

Αυτό δεν σημαίνει πως το σπίτι αυτό δεν είναι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Μέχρι πρότινος άνηκε στη Gwen Stefani και έχει συνολική επιφάνεια χώρων πάνω από 450 τμ. Χτίστηκε το 1926, όμως τα τελευταία χρόνια δέχθηκε αρκετές παρεμβάσεις που το εκσυγχρόνισαν και το έκαναν πιο σταθερό. Το βασικό του δομικό στοιχείο όμως έμεινε ανέπαφο, δηλαδή οι πέτρινοι τοίχοι μεγάλου πάχους και τα ψηλά ταβάνια που χαρίζουν ένα φυσικό σύστημα κλιματισμού καθώς στην περιοχή η μέση θερμοκρασία το καλοκαίρι φτάνει τους 29°.

Ένα σπίτι παράδεισος για την JLo

Η Jennifer Lopez, τα δύο παιδιά της και ο Alex Rodriguez μοιράζονται την ίδια στέγη η οποία βρίσκεται στο Bel Air. Την έπαυλή της η Lopez την αγόρασε το 2016 από την ηθοποιό Sela Ward έναντι 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, μία αίθουσα προβολών 30 θέσεων, ένα αμφιθέατρο 100 θέσεων και μία τεράστια αυλή με μία επίσης τεράστια πισίνα.

Το ακριβότερο σπίτι στη Λισαβόνα για τον Christiano Ronaldo

To πιο ακριβό σπίτι στη Λισαβόνα, αξίας 7,2 εκατομμυρίων ευρώ, αγόρασε ο Christiano Ronaldo.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει να επενδύει κάποια από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που κερδίζει κάθε χρόνο σε ακίνητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, τελευταίο απόκτημα του Ρονάλντο είναι μια εντυπωσιακή οικία 287 τ.μ. ευάερη και ευήλια. Και πολλά μπάνια διαθέτει και πισίνα εσωτερική και εξωτερική και τζακούζι και γυμναστήριο και από όλα τα καλά. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα συγκρότημα 14 πολυτελών κατοικιών και του κόστισε περίπου 7,2 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ποσό… αμελητέο μπροστά στα 100 εκατομμύρια ευρώ που βγάζει κάθε χρόνο.

Μία έπαυλη στο Μαϊάμι για την Shakira

Η Shakira μπορεί να μένει στη Ισπανία με τον Gerard Pique και τα δύο τους παιδιά, όμως η σταρ έχει κι ένα σπίτι στην Αμερική που είχε αγοράσει στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Η 44χρονη τραγουδίστρια είχε μετακομίσει στο Miami – όπως πολλοί νέοι σταρ- αγοράζοντας μια έπαυλη 3.38 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Biscayne Bay. Εκεί έζησε για πολλά χρόνια, όμως πλέον το ανακαίνισε και το πουλάει.

Η έπαυλη βρίσκεται μπροστά στην προβλήτα του Miami με μαγευτική θέα και ιδιωτική πρόσβαση στην προβλήτα.

Το ονειρεμένο σπίτι της Jennifer Aniston

Tο σπίτι που αγόρασε η Jennifer Aniston το 2011 στο Los Angeles στοίχισε 21 εκατομμύρια δολάρια. Χτίστηκε το 1965 από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones και η Aniston συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα Stephen Shadley προκειμένου να του δώσει ακριβώς τον χαρακτήρα που ήθελε. Σκοπός της να αποπνέει το οίκημα μία αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας με το εξωτερικό περιβάλλον να παίζει καθοριστικό ρόλο και για στη διαμόρφωση του εσωτερικού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share