Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επανασύνδεση με πασίγνωστη ηθοποιό για τον Γιάννη Μπέζο: Άναυδη η Ναταλία Τσαλίκη

Τους... έπιασαν δημόσια

9 Δεκεμβρίου 2021 20:20
Επανασύνδεση με πασίγνωστη ηθοποιό για τον Γιάννη Μπέζο: Άναυδη η Ναταλία Τσαλίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια… επανασύνδεση με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπέζος σε μια παρέα, που έγραψε ιστορία και συγκίνησε με τα λόγια της, με το γνωστό ηθοποιό μάλιστα να αποκαλύπτεται για το πρόβλημα υγείας.

Ο Σάκης Ρουβάς συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπέζο, την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Παπαδόπουλου και όλοι μαζί αναφέρθηκαν στους “Απαράδεκτους”, αλλά συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για τον Βλάση Μπονάτσο.

Γιάννης Μπέζος στο Idols

Η περίοδος των «Απαράδεκτων» που τους «σημάδεψε»

«Δεν ξέρω από που μπορεί να προερχόταν αυτό το χάρισμα του. Ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Σου θύμιζε το παιδί που έχει ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο με μια οικογένεια και πηδάει την μάντρα. Για να πάει έξω, για να κάνει τις αλητείες του αλλά το σπίτι υπάρχει» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Δήμητρα Παπαδοπούλου να αναφέρει από την πλευρά της:

«Όταν έγιναν οι Απαράδεκτοι, που ήμασταν ήδη συνεννοημένοι εμείς οι τρεις, έρχεται και μου λέει «ρε συ, να σου πω κάτι… Εγώ ήρθα από την Αμερική και δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;». Το σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησε. Με τσαμπουκά. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας, η νότα μας, αυτό που χρειαζόταν αυτή η παρέα για να δέσει… Ήταν αγαπησιάρης! Αυτό ήταν το βασικό του χαρακτηριστικό. Αγαπησιάρης και ανέναχτος. Μπορούσα να του πω τα πάντα. Τα πάντα, τα πάντα. Από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακές συζητήσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που άρχισε να μου μιλάει για ένα ευρύτατο φάσμα με πολύ γέλιο. Άμα δεν χάραζε, για ύπνο δεν πηγαίναμε»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share