Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Κόλαφος ο Όμηρος Πουλάκης για Λιγνάδη: «Έπαθα σοκ, ήταν δάσκαλός μου, μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων»

Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

9 Δεκεμβρίου 2021 15:47
Κόλαφος ο Όμηρος Πουλάκης για Λιγνάδη: «Έπαθα σοκ, ήταν δάσκαλός μου, μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον καθηγητή του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Όμηρος Πουλάκης στο Πρωινό, σχολιάζοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν σημαντικός καθηγητής μου, δεν βαριόμουν στην τάξη του. Σε αυτό το είδος που είμαι εγώ ήταν ένας πολύ καλός καθηγητής. Συνεργάστηκα μαζί του. Κάποια στιγμή είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν, απομακρύνθηκα και ήρθα σε μια ρήξη μαζί του επαγγελματική και προσωπική», αποκάλυψε ο Όμηρος Πουλάκης.

«Αυτά που βγήκαν στο φως είναι αδιανόητα. Αυτά τα πράγματα που περιγράφονται είναι φρικιαστικά και αδιανόητα. Έπαθα σοκ, ήταν δάσκαλός μου. Μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων», τόνισε ο Όμηρος Πουλάκης.

Όμηρος Πουλάκης Λιγνάδης

Καταπέλτης ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρειάζεται ψυχίατρο»

«Χείμαρρος» ο Δημήτρης Αρβανίτης για Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και Γιώργο Κιμούλη. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης παραχώρησε σήμερα (23/11) συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιους από τους ηθοποιούς που βρίσκονται πλέον στη φυλακή.

«Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις με το MeToo, αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά» τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ένας κώδικας συμπεριφοράς που διατηρήθηκε και μάλιστα πολύ επικίνδυνα από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο βιασμός, πέρα ​​από αδίκημα, είναι ότι επιβάλλει τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρείου. Η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα τα ίδια θα έκανε. 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share