Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Καταπέλτης ο Τζόνι Θεοδωρίδης: «Με τη Λάμψη είμαι στα δικαστήρια»

Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

9 Δεκεμβρίου 2021 15:31
Καταπέλτης ο Τζόνι Θεοδωρίδης: «Με τη Λάμψη είμαι στα δικαστήρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Τζόνι Θεοδωρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική του διαμάχη με την σειρά «Λάμψη».

«Το μπαράκι που βρισκόμαστε είναι απόκτημα μαζί με την πρώην σύζυγό μου με την οποία πλέον είμαστε φιλαράκια. Είμαι 56 ετών. Στο google με έχουν μεγαλώσει, έχουν βάλει άλλη ηλικία. Ο Λάμπης Λιβιεράτος κάνει συναυλίες, είναι μια χαρά, με τα παιδάκια του. Πάντα ήταν καλά ο Λάμπης, απλά πέρασε μια φάση που όλοι την περνάμε.

Στην καραντίνα πέρασα καλά γιατί είχα τα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς, μου αρέσει να τα φροντίζω, απλά είμαι λίγο νευρικός. Ποτέ δεν με ενόχλησαν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύζυγό μου, η Σύλβια μου δίνει ζωή», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Με την καινούρια μου σύζυγο είμαστε τέλεια. Όταν τη γνώρισα, είπα στην πρώην σύζυγό μου ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ», ανέφερε ο Τζόνι Θεοδωρίδης προκαλώντας αίσθηση.

Ο Τζόνι Θεοδωρίδης αποκάλυψε έπειτα: «Από τη Λάμψη έφυγα το 2002 για λόγους προσωπικούς. Έπρεπε να μου δώσουν κάποια χρήματα, τα οποία δεν μου τα έδιναν και τους πήγα στο δικαστήριο. Τώρα θα τελεσιδικήσει η απόφαση στον Άρειο Πάγο. Κανείς δεν με έχει υποστηρίξει, κανείς, κανένα σωματείο.

Εγώ έπαιρνα τότε ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα. Υπήρχαν και ηθοποιοί που έπαιρναν πολύ λιγότερα. Ένα εκατομμύριο το μήνα εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι. Όταν έπαιζα στη Λάμψη, μια γιαγιά από την απέναντι πολυκατοικία με έβλεπε και έκλαιγε γιατί νόμιζε πως ήμουν στην πραγματικότητα στη φυλακή».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share