Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: «Ο πατέρας μου είχε άνοια! Θα ερευνήσουμε τα πάντα γύρω από τη "μυστική διαθήκη"» - Η οικογενειακή κόντρα (Video)

Κατατέθηκε από άγνωστο στην οικογένεια άτομο με τα αρχικά Κ.Σ.

9 Δεκεμβρίου 2021 14:06
Θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: «Ο πατέρας μου είχε άνοια! Θα ερευνήσουμε τα πάντα γύρω από τη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε ο γιος του Ανέστη Βλάχου ,Ηρακλής. Μετά τις αποκαλύψεις για το μυστηριώδες πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα του, Ανέστη Βλάχου, που αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου, ο Ηρακλής μαζί με τον δικηγόρο του Κωνσταντίνο Παπαναστασίου μίλησαν για το απίστευτο θρίλερ που ακολούθησε μετά τον θάνατο του αγαπημένου κακού του ελληνικού σινεμά.

Πριν λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο και είχε κάνει αίτηση ο γιος του Ανέστη Βλάχου εξέδωσε το επίσημο έγγραφο, που ανακοινώνει την ημερομηνία της δημοσίευσης της διαθήκης του ηθοποιού.

Αν και ο ίδιος έφυγε από τη ζωή κατά τα μέσα Αυγούστου, όπως αναφέρει όμως, ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος, κάτι περίεργο συμβαίνει με τη διαθήκη του πατέρα του:

Σημειώνεται πως η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου αρνείται την ύπαρξη διαθήκης, ενώ η κόρη του ηθοποιού υποστήριζε εξαρχής πως υπήρχε μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια.

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας.

Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου», ανέφερε ο Ηρακλής Βλάχος. Ο ίδιος τόνισε ότι ο πατέρας του είχε άνοια. “Θα μπορούσε να υπογράψει ακόμη και με αντάλλαγμα μια τυρόπιτα” είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

Όπως προσθέτει, ο πατέρας του δεν έχει καταθέσει τίποτα στο Υποθηκοφυλάκειο της Δράμας σχετικά με ακίνητα ή περιουσία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εγγονό του, ο Ανέστης Βλάχος είχε στην ιδιοκτησία του μόνο ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Ο ίδιος τόνισε ότι ο Ανέστης Βλάχος δεν ασχολούταν ποτέ με περιουσιακά στοιχεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share