Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιτέλους το παραδέχτηκε: Έτοιμη να γίνει μητέρα η Κατερίνα Καινούργιου! (Video)

«Έχει αρχίσει και μου βγαίνει το μητρικό μου ένστικτο!»

9 Δεκεμβρίου 2021 13:36
Επιτέλους το παραδέχτηκε: Έτοιμη να γίνει μητέρα η Κατερίνα Καινούργιου! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημόσια παραδοχή ότι θέλει να γίνει μητέρα σύντομα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η συνέντευξη του Γιάννη Καλλιάνου και της συζύγου του Χάρις οι οποίοι άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν για τον ερχομό του έξι μηνών, σήμερα, μωρού τους. Επίσης, με μονόπετρο στο χέρι εμφανίστηκε το πρωί της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου, επικρατώντας ένας χαμός στην εκοπομπή και αναρωτώμενοι όλοι τι συνέβη με την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με το που τελείωσε το βίντεο, φανερά συγκινημένη παραδέχτηκε δημόσια ότι θέλει πολύ και εκείνη να αποκτήσει ένα μωρό. Μάλιστα, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον ρώτησε αν θα ήθελε και εκείνος να γίνει μπαμπάς και τότε εκείνος απάντησε ότι πράγματι θέλει πολύ.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε είπε ότι η Ιωάννα Τούνη, σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου θα ήταν μία πολύ καλή μαμά, κάτι που επιβεβαίωσε και εκείνος.

Η παρουσιάστρια, έχοντας ακόμα τη... γλύκα από τις εικόνες που είχε παρακολουθήσει με τον μικρό γιο του γνωστού μετεωρολόγου, παραδέχτηκε ότι τελευταία της έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share