Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Με μονόπετρο στο χέρι η Κατερίνα Καινούργιου! Αποκάλυψη βόμβα της παρουσιάστριας (Video)

Χαμός στο αέρα της εκπομπής

9 Δεκεμβρίου 2021 11:20
Με μονόπετρο στο χέρι η Κατερίνα Καινούργιου! Αποκάλυψη βόμβα της παρουσιάστριας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μονόπετρο στο χέρι εμφανίστηκε το πρωί της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου, επικρατώντας ένας χαμός στην εκοπομπή και αναρωτώμενοι όλοι τι συνέβη με την παρουσιάστρια. Με την ίδια να ξεσπάει και να αποκαλύπτει τα πάντα για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Τσαγκρίδη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν είναι δικό της, αλλα την πρόταση που έγινε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σάλος με την Κατερίνα Καινούργιου: Τα εξώδικα με γνωστό δημοσιογράφο, οι αγωγές και το μυστήριο ψευδώνυμο

Με αφορμή την πρόσφατη κόντρα και τα εξώδικα που αντάλλαξαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Κώστας Τσουρός, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα» σε μια δική της παρόμοια ιστορία. Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και φουλ ακομπλεξάριστη καθώς είναι από τις λίγες γυναίκες που έχουν δηλώσει ανοιχτά πως... έχουν πειράξει πραγματάκια πάνω τους, σε αντίθεση με άλλες...

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως, παρότι αντάλλαξε εξώδικα και αγωγές με δημοσιογράφο που έγραφε κάποια άσχημα κείμενα για εκείνη, τελικά επικοινώνησε μαζί του και τα βρήκαν.

«Έχω μια περίπτωση και δικού μου εξωδίκου με έναν δημοσιογράφο που είχε γράψει κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εμένα. Φτάσαμε σε εξώδικα, έστελνα εγώ, φτάσαμε σε σημείο αγωγών … Δε τον είχα πάρει ποτέ τηλέφωνο, κάποια στιγμή λέω θα τον πάρω, ζήτησα να μάθω ποιος είναι γιατί υπογράφει με ψευδώνυμο. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Μιλήσαμε μια ώρα στο τηλέφωνο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί και να τον συμπάθησα μετά από όλη αυτή την κουβέντα. Έχουμε και επικοινωνία τώρα, μιλάμε μέσα από τα social. Του είπα τα σκίζω όλα. Έληξε ομαλά και από τις δυο πλευρές. Είπε ο καθένας τι τον ενοχλεί και το λήξαμε. Κάναμε μια κουβέντα και το λήξαμε ωραία. Αν μιλήσει ο Κώστας με τη Μαίρη…» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share