Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στιγμές ευτυχίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της (photo)

Τα βίντεο της παρουσιάστριας στο Instagram

9 Δεκεμβρίου 2021 10:38
Στιγμές ευτυχίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους followers της τα νέα της. Έτσι πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους της πως η αγαπημένη της σκυλίτσα, η Ginger, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε κλινική. Επίσης, μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε τις προηγούμενες ημέρες η παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη της!

«Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της.. Ακόμα δεν έχουμε σίγουρη διάγνωση, όμως οι γιατροί της έχουν κάποιες υποψίες. Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι.. και προσευχές… Και οι δικές σας καλοδεχούμενες», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία αγκαλιά με το σκυλάκι της.

Τα δύσκολα πέρασαν για το όμορφο κατοικίδιο της παρουσιάστριας της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και πλέον η Ginger επέστρεψε στο σπίτι. Η Σίσσυ ανέβασε ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη σκυλίτσα σχολιάζοντας: «Είμαστε πολύ καλά»!

Δραματικές ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που συγκλονίζει

Δύσκολες στιγμές περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η μητέρα της μπήκε ξανά στο νοσοκομείο. Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια έχει πολλά βάσανα καθώς, εκτός της μητέρας της τρέχει και για το σκυλάκι της που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου

Ήταν 16 Ιουλίου όταν η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Μίνας, μέσα από ένα βίντεο στο Youtube. Μίλησε για τη χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία με την οποία δίνει μάχη από τον περασμένο Νοέμβριο. Ένα χρόνο μετά η μητέρα της παλεύει ακόμη!

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι. Η μαμά μου είναι θηρίο, πιο θηρίο από το θηρίο, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Οι μονόκεροι της ανιψιάς μου. Μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της η παρουσιάστρια.

Χθες 6/12 η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε με νέα της ανάρτηση πως βρίσκεται στο πλευρό της για να την στηρίζει. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφία από το δωμάτιο που νοσηλεύεται η μαμά της, λίγες ώρες μετά το δώρο που δέχτηκε η κ. Μίνα από τα εγγόνια της.

Δραματικές ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που συγκλονίζει

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share