Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Ελένης Μενεγάκη για τους δυο γάμους της

«Δεν είμαι κατά πάντως... »

8 Δεκεμβρίου 2021 15:44
Αποκάλυψη Ελένης Μενεγάκη για τους δυο γάμους της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας The Black Bachelor, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από bachelor party. Παράλληλα, δε φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι παππούς της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως σε κανέναν από τους δυο γάμους της δεν έκανε bachelor. Όπως εξήγησε, και τις δυο φορές που παντρεύτηκε, την πρώτη φορά με τον Γιάννη Λάτσιο και τη δεύτερη με τον Μάκη Παντζόπουλο, ο γάμος «έπεφτε» καθημερινή και δούλευε, ενώ για να κάνει κάτι τέτοιο θα ήθελε να είναι χαλαρή, ξεκούραστη και να μην έχει το άγχος της δουλειάς.

Αποκάλυψη Ελένης Μενεγάκη για τους δυο γάμους της

«Εγώ… όχι, ούτε μια ούτε δυο. Καμία. Δεν έχω κάνει bachelor, δε θα είχα θέμα να το πω. Δεν είμαι κατά πάντως, απλά και τις δυο φορές που παντρεύτηκα ήταν καθημερινή. Δούλευα. Δούλευα, πήγα έβαλα ένα νυφικό, ξαναπήγα… Το έχω στο μυαλό μου λίγο αλλιώς, ότι πρέπει να είσαι και λίγο χαλαρός, δεν είναι να πας στη δουλειά σου και να πεις «τι έχουμε σήμερα, να πάμε και σε ένα bachelor και αύριο και έναν γάμο» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ούρλιαζε η Μενεγάκη στα καμαρίνια του Mega! Φλέρταρε την Ελένη μέσα στο κανάλι και τον "κόβει" από παντού

Πριν από λίγες ημέρες είχε την πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη. Ο ηθοποιός από τη σειρά Γη της Ελιάς βρέθηκε στο Mega και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, το ξεκίνημά του στην υποκριτική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την εξέλιξη του ρόλου του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά.

Στην αρχή της συνέντευξης, δεν δίστασε να πει στην παρουσιάστρια... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share