Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το απόλυτο σοκ του Αλβάρο: Τον οδήγησε στην καταστροφή η Αθηνά Ωνάση

Δεν πήρε αυτά που περίμενε...

8 Δεκεμβρίου 2021 12:51
Το απόλυτο σοκ του Αλβάρο: Τον οδήγησε στην καταστροφή η Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί να είδε τον Αλβάρο να της καταστρέφει τη ζωή με το διαζύγιο και τις απιστίες του, αλλά έμελλε κι εκείνη με τη σειρά της να πάρει εκδίκηση, προκαλώντας του σοκ με όσα τελικά του άφησε.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει, αφού, ύστερα από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αποφάσισαν να τα βρουν και να δώσουν μία λύση που κανένας δεν περίμενε.

Τι πήρε τελικά ο Αλβάρο

Την αποκάλυψη για το διαζύγιο σε αμοιβαία συμφωνία έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bunde», το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά σε χθεσινό του δημοσίευμα τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά Ωνάση, που παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και την οικογένειά της, και ο Ντόντα Μιράντα αποφάσισαν να λήξουν τον μεταξύ τους πόλεμο και να τα βρουν ειρηνικά, διευθετώντας στις δικαστικές αίθουσες του Βελγίου ό,τι τους χώριζε ως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, και οι δύο εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Σύμφωνα με τους Βέλγους δικηγόρους της Αθηνάς, που μίλησαν στο περιοδικό, το διαζύγιο έχει εκδοθεί, με τους δύο αντιδίκους να έχουν καταλήξει σε μία φιλική συμφωνία για όλα τα θέματα.

Αθηνά Ωνάση τι άφησε στον Αλβάρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας Εspresso, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν πάνω-κάτω τα 400 εκατομμύρια δολάρια (βάσει των υπολογισμών του, τόσο προκύπταν, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και τι επιχειρήσεις με τα άλογα που είχε από κοινού το ζευγάρι), τελικά ο ιππέας playboy αρκέστηκε σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο, χωρίς να έχει κάποια επιπλέον απαίτηση. Και δεν είναι πολλά...

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές, αλλά και τον ίδιο τον Ντόντα σχετικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει για το μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share