Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν έχω χρόνο...»: Πρόβλημα υγείας έφερε την ανατροπή για τον Κρατερό Κατσούλη!

Ανατρίχιασε με την εξομολόγησή του μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

8 Δεκεμβρίου 2021 07:49
«Δεν έχω χρόνο...»: Πρόβλημα υγείας έφερε την ανατροπή για τον Κρατερό Κατσούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα, ειδικά με τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά ο ίδιος είχε προκαλέσει ανησυχία, παράλληλα, με ένα πρόβλημα υγείας, που είχε αντιμετωπίσει.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την εκπομπή που θα παρουσίαζε, το λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor, αλλά και το πώς τον άλλαξε η περιπέτειά του.

«Ολοκληρώθηκε διά παντός η παρουσία μου στην πρωινή ζώνη. Θα μπορούσα πλέον να κάνω ένα παιχνίδι ή ένα late night show. Δε θα έπαιρνα μέρος σε reality επιβίωσης. Ήθελα να πάω στο πρώτο Survivor, υπό τον όρο να μιλάω κάθε τρεις ημέρες με την κόρη μου, και μου είπαν όχι. Έχω φοβερή αδυναμία στα παιδιά μου, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με όσα θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά.

«Η περιπέτεια της υγείας μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι δεν έχω απεριόριστο χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω», αποκάλυψε, κάνοντας λόγο και για... δεύτερο γάμο.

Τι ήταν το πρόβλημα υγείας που κόντεψε να τον καταβάλει πλήρως

Ο Κρατερός Κατσούλης, αντιμετώπισε πρόσφατα το πρόβλημα υγείας και είχε ξαναμιλήσει για αυτό:

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή. Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν.

Έπρεπε να δυναμώσω, είχε αποκαλύψει για την πρόσφατη ασθένειά του. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

Τώρα είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση.”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share