Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τσάκισε» κόκαλα η Κατερίνα Καραβάτου: Οι αναρτήσεις γροθιά στο στομάχι 40 ημέρες μετά τον θάνατό της μητέρας της

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

7 Δεκεμβρίου 2021 23:30
«Τσάκισε» κόκαλα η Κατερίνα Καραβάτου: Οι αναρτήσεις γροθιά στο στομάχι 40 ημέρες μετά τον θάνατό της μητέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου πρόσφατα βίωσε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς έχασε πριν λίγες ημέρες την μητέρα της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατο της μητέρας της. Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία από την ημέρα γάμου των γονιών της, αλλά και μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες

Οι αναρτήσεις της Καραβάτου 40 ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας της

«Αισθάνθηκα ότι...» - Συντετριμμένη μίλησε για το θάνατο η Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν πέρασε λίγα τους τελευταίους μήνες, με τη γνωστή παρουσιάστρια να συντρίβεται προ εβδομάδων από το θάνατο της μητέρας της, που «βύθισε» την οικογένειά της στη θλίψη.

Η ίδια μίλησε ξανά για το θέμα αυτό σε μια από τις τελευταίες εκπομπές. Την ώρα που έπαιζε η συνέντευξη του Βασίλη Καλλίδη και μιλούσε για την απώλεια του πατέρα του και πως την διαχειρίζεται, η παρουσιάστρια λύγισε καθώς θυμήθηκε την αγαπημένη της μητέρα.

Η απώλεια της μητέρας και τα social media

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο post ήταν ότι ‘όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι αλλά στον μπαμπά μου, το είχα γράψει’» είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Δεν θα μπορούσα να περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε τη μητέρα μου. Αυτό το αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα social media έχουν μπει πολύ στη ζωή μας, αισθάνεσαι ότι αν δεν το ανεβάσεις δεν έχουν γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share