Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η μητέρα της

Η κοινή τους φωτογραφία

7 Δεκεμβρίου 2021 22:30
Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η μητέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε δίπλα-δίπλα στη μητέρα της και μοιάζουν λες και είναι αδερφές. Τη μαμά της δεν τη βλέπουμε συχνά σε φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά, όταν αποφασίζει να κάνει την εμφάνισή της, το κοινό μένει άφωνο. Παράλληλα, η Δούκισσα Νομικού έχει μοιραστεί κατα καιρούς πολλά μυστικά ομορφιάς και διατροφής με τους followers της στα social media, στα οποία είναι και πολύ ενεργή.

Η νέα κοινή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τη μητέρα της

Αυτή είναι η μητέρα της Δούκισσας Νομικού

Στο προφίλ της στο Instagram, η Δούκισσα έκανε ένα story με τη μαμά της -η οποία φαίνεται να έχει σκουρύνει τα μαλλιά της- και, παρά το ότι δεν τη βλέπεις για πρώτη φορά, η ομοιότητα με την κόρη της αλλά και το πόσο νέα και δροσερή μοιάζει παραμένει έκπληξη.

Η Ούρσουλα Νομικού ως γιαγιά

Η Ούρσουλα Νομικού λατρεύει τα εγγόνια της και μοιράζεται πολλές στιγμές μαζί τους. «Τα καλύτερα γενεθλια της ζωής μου με τα παιδιά μου και τον εγγονό μου», είχε γράψει όταν είχε γεννηθεί ο Σάββας, ενώ το δεύτερο όνομά της δόθηκε στην κόρη της Δούκισσας, Αναστασία.

Δε θα το πιστεύετε: Έτσι ήταν η Δούκισσα Νομικού πριν από τις πλαστικές και τη δημοσιότητα

Η Δούκισσα Νομικού είναι για πολλούς ίσως η ομορφότερη γυναίκα της ελληνικής showbiz και ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με την ίδια βέβαια να έχει κάνει τις δικές της αισθητικές επεμβάσεις.

Η ίδια η παρουσιάστρια, που αποχώρησε πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ, είχε μιλήσει ανοιχτά για την πλαστική της στο στήθος, όμως φαίνεται ότι η συγκεκριμένη, δεν είναι η μόνη που έχει κάνει και οι εικόνες μιλούν από μόνα τους. Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, η Δούκισσα φαίνεται να έχει αλλάξει τα δόντια, την μύτη της, τα χείλη αλλά και το.... στήθος.

Το πρόσωπο που βλέπουμε φαίνεται να είναι αρκετά αλλαγμένο με εκείνο που έχει γράψει ιστορία στα τηλεοπτικά πλατό. Η ίδια, μάλιστα, είχε κάνει μια εμφάνιση με cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα των MadWalk 2012, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αρκετά σχόλια. Η ίδια είχε αναφέρει τότε μάλιστα, «για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

Δούκισσα Νομικού παλιά

Δούκισσα Νομικού πριν από τις πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share