Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξανά «μαζί» Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας - Η τρυφερή φωτογραφία

Η ιστορία της γνωριμίας και της σχέσης τους

7 Δεκεμβρίου 2021 18:44
Ξανά «μαζί» Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας - Η τρυφερή φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ιδιαίτερη και συναισθηματικά φορτισμένη για πολλούς φανς στιγμή ανέβασε η Άννα Βίσση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η τραγουδίστρια έκανε ένα story στο οποίο ποζάρει με τον Νίκο Καρβέλα θυμίζοντας τα παλιά.

«Πίσω στη Φιλοθέη βραδινή βόλτα όταν θες να θυμηθείς… 1983 και μετά!», έγραψε στη φωτογραφία. Ενώ, για τρίτη φορά θα γίνει πατέρας ο 70χρονος πλέον Νίκος Καρβέλας καθώς η σύντροφός του, Ελενα Φερεντίνου είναι έγκυος.

Ξανά «μαζί» Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Πικάντικες αποκαλύψεις για την Άννα Βίσση: Η σχέση με τον Λάμπη Λιβιεράτο και οι εκρήξεις ζήλιας του Καρβέλα

Πρεμιέρα έκανε η Αννίτα Πάνια το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο Open, με την εκπομπή «Ανοιχτά», και πρώτη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη ζήλια του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος της είχε ζητήσει να μην τραγουδάει δικά του τραγούδια με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

«Εβγαινα από έναν γάμο, μια σχέση που έπαιξε μια αδιάφορη φάση. Εμένα σα γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει κέφι να ικανοποιήσει συνήθως μια γυναίκα; Ένας νεότερος άντρας. Ο μεγαλύτερος θα ήθελα να είναι σαν και μένα. Αυτά που θέλω να αρπάξω από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά και τα δικαιούμαι.

Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου στη μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο και ο Καρβέλας είχε τη σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει ”καλά. μια χαρά, αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του”. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία γκόμενα τότε, αλλά εκεί, ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα ”θα τραγουδώ ό,τι γουστάρω” και μου είπε ”σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου γενικώς”. Όλο μου το ρεπερτόριο ήταν Καρβέλας», ανέφερε η Άννα Βίσση.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Αννας Βίσση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share