Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μετρούσα το οξυγόνο και δεν ήξερα αν θα...»

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής

7 Δεκεμβρίου 2021 17:11
Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μετρούσα το οξυγόνο και δεν ήξερα αν θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανοίγοντας την ψυχή του στην Φαίη Σκορδά, και λέγοντας τις σκέψεις που έκανε όσες μέρες νοσούσε από κορωνοϊό.

«Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο με το οξύμετρο, που εκεί που ήταν 98 πήγαινε 91 και στο 89 και σου λένε "φεύγεις και πας νοσοκομείο" και λες: «Όπα, τι γίνεται; Θα μπω στο νοσοκομείο και δεν θα προλάβω να δω τον γιο μου;». Είπα στη Νάνσυ: «Πάρε την κάμερα και γράφε». Δεν το έγραψα τελικά το βίντεο. Όταν έκανα ταξίδι υπερατλαντικό, πάντα άφηνα ένα γράμμα. Αυτό που λέω στον κόσμο να πάρουν ένα φίλο τους να πουν ένα συγγνώμη τα κάνω κι ο ίδιος» εκμυστηρεύτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Φαίη Σκορδά.

«Προσπαθήσαμε με τη μαμά του να του πούμε ότι όλα καλά, γιατί το πέρασε και η μαμά του» σημείωσε, τέλος, ο αγαπητός παρουσιαστής.

Συγκινεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω"

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του "The 2night Show", Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις ώρες αγωνίας που έζησε μετά τη διάγνωσή του με κορωνοιό, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η μεγάλη του φοβία.

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη

«Βίωσα τον φόβο, ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Δε ξέρεις τι συμβαίνει. Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα…» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που στη συνέχεια εξήγησε τους φόβους που είχε όσον αφορά την πορεία της υγείας του και το αν θα μπορούσε να ξαναδεί τον 8χρονο γιο του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share