Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Δε φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι παππούς της Ελένης Μενεγάκη

Απίστευτο!

7 Δεκεμβρίου 2021 15:23
Δε φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι παππούς της Ελένης Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άστρο στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως υπήρχε ανέκαθεν, καθώς παππούς της γνωστής παρουσιάστριας ήταν ένας από τους πιο πασίγνωστους Έλληνες τραγουδιστές.

Πριν μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει την άγνωστη συγγένειά της με τον σπουδαίο καλλιτέχνη, δηλαδή πως ο μεγάλος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν αδελφός του παππού της από την οικογένεια της μητέρας της, Ζέτα.

«Θυμάμαι που παλαιότερα κάποια στιγμή σε συζήτηση που μου είχε πει η μαμά μου, που επί τη ευκαιρία τώρα πρέπει να το ξαναναφέρω είναι… ουσιαστικό ο πατέρας της μητέρας μου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν αδέλφια. Μου έλεγε λοιπόν ότι η φωνή της Βάνου είναι σαν να τραγουδάει αηδόνι» είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη.

Φάνηκε το εσώρουχο της Ελένης Μενεγάκη! Αποκαλυπτικό ατύχημα για την παρουσιάστρια

Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα είχε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της καθώς μιλούσε, μιλούσε και δεν πήρε χαμπάρι ότι άνοιξε το πουκάμισό της και φαινόταν το εσώρουχό της! Παράλληλα, εδώ και λίγο καιρό κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα που αφορά την οικογένεια του Ματέο Παντζόπουλου και συγκεκριμένα την σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη.

Ο Σάββας Πούμπουρας που ήταν δίπλα της το κατάλαβε και της είπε «Ωραίο πλάνο...»!

Η Ελένη με τα χέρια της κάλυψε το στήθος της και έκλεισε το πουκάμισό της, ενώ στη συνέχεια μας γύρισε πλάτη προκειμένου να κουμπώσει όλα τα κουμπιά!

Ο δε Σάββας της είπε: «Καλά στην παραλία πώς βγαίνετε; »Και η Ελένη είπε «άλλο η παραλία και άλλο εδώ»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share