Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Πανικός με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Την έπιασαν στο κρεβάτι με άλλον άνδρα

Χαμός με την παρουσιάστρια

7 Δεκεμβρίου 2021 13:54
Πανικός με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Την έπιασαν στο κρεβάτι με άλλον άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε με τη Ζέτα Μακρυπούλια προ ετών, με την ίδια να... συλλαμβάνεται στο κρεβάτι με άλλον άνδρα, τη στιγμή που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται με πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Η καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη ήταν εκεί να την αποθανατίσει σε προσωπικές στιγμές με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά.

Όπως μάλιστα έγραψε η Ζέτα: «Περιοδεία «Βαφτίσια» 2013! Backstage φωτογράφισης. Εμείς κατάκοποι πια κοιμόμασταν όπου μας έβαζαν.. Ακόμη και στο κρεβάτι του σκηνικού. Foto by rrevi».

Ζέτα Μακρυπούλια στο κρεβάτι με τον Μουτσινά

Η Ζέτα Μακρυπούλια... πρόδωσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Είχαν χωρίσει πολλά χρόνια πριν - Γιατί συνέχισαν να μένουν μαζί

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πλέον μαζί, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης, με τους δύο πάντως να έχουν από πριν τριγμούς, κάτι που ανακαλύπτει κανείς σε παλιότερες δηλώσεις τους.

Η παρουσιάστρια, με τον τρόπο της, είχε «προδώσει» το τι συνέβαινε στη σχέση τους. Πολλοί την είχαν δει αυτή τη δήλωση, αλλά λίγοι μάλλον κατάλαβαν τι σήμαινε για αυτό, που θα βλέπαμε έξι χρόνια αργότερα.

Η δήλωση είχε γίνει το 2015. «Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ», αναφέρει η Ζέτα και δεν είναι τυχαίο, ότι από τότε τους βλέπαμε σε πολλές περιπτώσεις μόνους τους, είτε σε διακοπές είτε σε άλλες περιστάσεις.

Η δήλωση της Μακρυπούλια που «έδειξε» τον χωρισμό

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του.

Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν το καταλαβαίνει», είχε προσθέσει η Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια... πρόδωσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Είχαν χωρίσει πολλά χρόνια πριν - Γιατί συνέχισαν να μένουν μαζί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share