Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφωνη η Κάτια Ζυγούλη: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του Σάκη Ρουβά

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια

7 Δεκεμβρίου 2021 13:40
Άφωνη η Κάτια Ζυγούλη: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνη έμεινε η Κάτια Ζυγούλη με μια αποκάλυψη για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος με μια ανάρτησή του έδειξε μια... άγνωστη σχέση του.

Τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος; Τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και πόσα ακόμα, αν και ζει εφιαλτικές ώρες τηλεοπτικά. Τώρα λοιπόν είναι και ο νέος... Καράτε Κιντ.

Ο... καράτε Σάκης

Το Καράτε Κιντ (αγγλικά: The Karate Kid) είναι δραματική ταινία πολεμικών τεχνών του 1984, η οποία γράφτηκε από τον Ρόμπερτ Μαρκ Κάμεν και σκηνοθετήθηκε από τον Τζον Γκίλμπερτ Άβιλντσεν. Είναι η πρώτη ταινία του franchise The Karate Kid με πρωταγωνιστές τους Ραλφ Μάτσιο, Πατ Μορίτα και Ελίζαμπεθ Σου. Το Karate Kid ακολουθεί τον Daniel LaRusso (Μάτσιο), έναν έφηβο που διδάσκεται Κότζου-ριού καράτε από τον Mr. Miyagi (Μορίτα), ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά ενάντια στους εκφοβιστές του, ένας από τους οποίους είναι ο πρώην φίλος του ερωτικού του ενδιαφέροντος, Ali Mills.

Σε μια από τις αναρτήσεις του μας αποκάλυψε πως λατρεύει την ταινία δράσης και μάλιστα προσπάθησε να μιμηθεί την κλωτσιά του γερανού. «Πόσο Karate Kid μπορεί να έχω δει;!», έγραψε με χιούμορ ο Σάκης Ρουβάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share