Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη για τον Γρηγορόπουλο

Δείτε την ανάρτησή της

7 Δεκεμβρίου 2021 10:37
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη για τον Γρηγορόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα 13 χρόνια που πέρασαν από τον άδικο θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η ίδια έχει γίνει πιο ενεργή στα social media το τελευταίο διάστημα και δεν σταματά να ανεβάζει υλικό από την καθημερινότητα με το γιο της και τη νέα της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον γνωστό ηθοποιό.

Με έναν στίχο του Παύλου Σιδηρόπουλου από το τραγούδι «Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν» έδωσε το δικό της μήνυμα ενάντια στην βία.

«Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» ήταν ο στίχος που χρησιμοποίησε.

Νέος έρωτας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μας συστήνει το νέο της φίλο

Νέος έρωτας φαίνεται να προέκυψε ξαφνικά για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η πρώην σύζυγός του γνωστού ηθοποιού, που πλέον βρίσκεται σε σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, που δεν είναι άλλο από ένα γλυκό σκυλάκι.

Μάλιστα, έγραψε την εξής λεζάντα: «Το νέο μέλος της οικογένειας! Ένα εγκαταλελειμένο σκυλάκι που μας ευγνωμονεί κάθε μέρα …. αυτό το βλέμμα τα λέει όλα»

Μετά τον χωρισμό της, η ίδια απέκτησε έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές με το γιο της.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αποστασιοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο, καθώς η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη χρονολογείται το φθινόπωρο του 2020 και δείχνει μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, η σύζυγος του έγραφε τότε σαν λεζάντα «Μας κάνεις ευτυχισμένους».

Πλέον το feed της σχετίζεται αποκλειστικά με το γιο της, με τον οποίο προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει βιντεοσκοπήσει να παίζει πιάνο παρά το μικρό της ηλικίας του.

Βέβαια, καμία αναφορά δεν έχει κάνει για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος, όπως φαίνεται, αποτελεί παρελθόν από τη ζωή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share