Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πυρ και μανία η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η απάντησή της στον Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα» για την ηλικία της

Τα είπε όλα!

6 Δεκεμβρίου 2021 18:50
Πυρ και μανία η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η απάντησή της στον Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα» για την ηλικία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απάντησή της στα σχόλια που έκανε την παρασκευή Παρασκευή ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στο «Ράδιο Αρβύλα», έδωσε σήμερα (6/12) η εκρηκτική παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία δες εδώ το «βαρύ» περιστατικό που βίωσε η Μενεγάκη, εξαιτίας ενός μανιακού θαυμαστή.

Η δήλωση του Κανάκη

Οι Θεσσαλονικείς είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια τονίζοντας πόσο όμορφα μεγαλώνει.

«Η πάντα όμορφη και κούκλα Ελένη. Νομίζω σήμερα είναι πιο όμορφη», σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης με τον Χρήστο Κιούση να προσθέτει: «Ο χρόνος είναι με το μέρος της. Ελπίζω να ακούει και να χαρεί με το σχόλιο μου».

Το μήνυμα της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη άκουσε τα παραπάνω και δεν θα μπορούσε να μην τους ευχαριστήσει.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της κοίταξε με νάζι την κάμερα και έστειλε τα φιλιά της.

«Τα φιλιά μου στον Αντώνη, στον Κιούση και σε όλη την παρέα. Άκουσα τα καλά σας λόγια, ότι μεγαλώνω όμορφα. Merci. Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ, Αντώνη και η υπόλοιπη παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

Εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτό είναι εξοργιστικό, θλιβερό, απογοητευτικό»

Μια ιδιαίτερη στιγμή περιελάμβανε η σημερινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Μικρή παρένθεση στην εκπομπή, όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης, ήταν ένα απόσπασμα, το οποίο του έβγαλε δυσάρεστα συναισθήματα.

«Ζούμε σε εποχή που ακούμε τρομερά, χυδαία, απαράδεκτα σχόλια, αλλά αυτό που θα δούμε είναι εξοργιστικό, θλιβερό, απογοητευτικό. Η θλίψη είναι πολύ μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό. Πρόκειται για τον Γιώργο Σανταμούρη, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου».

Ο συγκεκριμένος ακούγεται να λέει για τους ΑΜΕΑ, ότι «είναι άνθρωποι που τους έχει καταραστεί ο Θεός» και ότι «η φύση έχει κάνει σφάλματα».

Ο Αντώνης Κανάκης, μετά το απόσπασμα σχολίασε: «Αυτόν τον Θεό τον φοβάμαι πολύ και αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν τον Θεό».

Δείτε το απόσπασμα:

Ευγενία Σαμαρά: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη;

Στο περιοδικό “Τηλέραμα” και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός απάντησε για την πορεία της από το Ράδιο Αρβύλα μέχρι τον Σασμό, αλλά και για τον Αντώνη Κανάκη.

Πόσο μεγάλη ήταν η πορεία σου από το Ράδιο Αρβύλα μέχρι τον Σασμό;

Ήταν μεγάλη… Έχουν συμβεί πολλά από τότε. Σκέψου ότι όταν ξεκίνησα ήμουν 20 και τώρα είμαι 34 χρόνων. Μου αρέσει πολύ το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, γιατί νιώθω ότι τίποτα δεν έγινε απότομα, όλα έρχονταν με ηρεμία και ισορροπία, σκαλί το σκαλί και όλο και καλύτερα.

Ευγενία Σαμαρά αντώνης κανάκης

Αισθάνομαι γειωμένη και χαρούμενη που πηγαίνει έτσι η ζωή μου και είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Προχωράω με επιλογές που μου αρέσουν, δεν έκανα καμία έκπτωση και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό».

Έχετε κρατήσει επαφές με τον Αντώνη Κανάκη και τα άλλα παιδιά;

Φυσικά, εννοείται, ζήσαμε 6 χρόνια μαζί! Μιλάμε τηλεφωνικά και όταν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη συναντιόμαστε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share