Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπιασα τον γιο του και του...": Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Οι τραγικές ώρες

6 Δεκεμβρίου 2021 14:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μέσα σ' όλα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο! Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του ηθοποιού.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (9/3).

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», εμφανίζεται σπάνια στην τηλεόραση και αυτή τη φορά εξομολογήθηκε πολλά στο δημοσιογράφο για τη ζωή του αλλά και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε:

Το μήνυμα του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον κορωνοϊό που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες! (video)

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και η χώρα μας μετρά αυτή τη στιγμή τρεις θανάτους, με 190 επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με τον χθεσινό (13/3) απολογισμό, ενώ η Κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να πείσει τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους για τον επόμενο καιρό. Δείτε και τα έκτακτα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση.

Αυτό κάνει με διάφορους τρόπους και ένας ήταν το βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να ξεκινά με την ατάκα «όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα». Με αφορμή αυτή, στέλνει ένα δικό του μήνυμα προς τους υπόλοιπους Έλληνες, με έμφαση τους παππούδες και τις γιαγιάδες, δίνοντας και τις σχετικές οδηγίες.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share