Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Δυστυχώς: Αποκάλυψε τον χωρισμό η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου!

Δύσκολες στιγμές!

6 Δεκεμβρίου 2021 12:59
Δυστυχώς: Αποκάλυψε τον χωρισμό η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος είναι ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό του", εξομολογείται η Ναταλία Τσαλίκη.

Η Ναταλία Τσαλίκη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η καταξιωμένη ηθοποιός περιέγραψε πώς έφυγε από το σπίτι της στα 18 της χρόνια και πόσο δύσκολη ήταν η σχέση με την μητέρα της.

«Έχω φύγει από το σπίτι μου πολύ μικρή, 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς, έπρεπε να το κάνω. Είχα να μιλήσω στους γονείς μου 3 χρόνια. Προσωπικές κόντρες με την οικογένεια. Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό εξομαλύνθηκαν τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα εκείνα τα 3 χρόνια στα πρακτικά.

Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος είναι ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό του. Από τον πατέρα μου και από την γιαγιά μου είχα αρκετή αγάπη. Αλλά από την μητέρα μου που το έχεις πάντα περισσότερη ανάγκη», εξομολογείται η Ναταλία Τσαλίκη.

«Άργησα πολύ να την συγχωρέσω. Μέσα μου», κατέληξε η Ναταλία Τσαλίκη.

«Έχω αγαπήσει τον...» - Άφωνος ο Γιάννης Μπέζος με την αποκάλυψη της Ναταλίας Τσαλίκη

Άφωνος έμεινε ο Γιάννης Μπέζος μετά την αποκάλυψη της Ναταλίας Τσαλίκη, η οποία μίλησε για μια κοινή τους μεγάλη επιτυχία και όχι μόνο.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο #metoo και στις δύσκολες συμπεριφορές που βίωσε στο θέατρο, μετά από όσα είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξη για την οικογενειακή της ζωή.

«Έχω ξεχωρίσει κάποια έργα και κάποιους ρόλους, που με πήγαν παραπέρα, και αυτοί ήταν οι δύσκολοι ρόλοι», είπε αρχικά και έκανε ειδική μνεία στην τηλεόραση και στις επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει.

«Δεν με ενοχλούν οι επαναλήψεις, ίσα-ίσα με μαθαίνουν άνθρωποι νεότεροι από κάτι που έκανα πριν 20 χρόνια. Όταν έχω αγαπήσει κάτι χαίρομαι να υπάρχει κοινό που το βλέπει», σημείωσε η ηθοποιός.

«Έχω αγαπήσει πολύ το Βίος Ανθόσπαρτος και το Άκρως Οικογενειακόν», συμπλήρωσε.

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου, η Ναταλία Τσαλίκη άστραψε και βρόντηξε.

Η δήλωσή της για το #metoo που αξίζει να αναδειχθεί

«Με στεναχωρεί που όταν παρουσιάζεται ένα γεγονός δίνουμε λιγότερη έμφαση και σημασία στο ίδιο το γεγονός και περισσότερη στο τί θα πούμε. Γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές, καταδικάζουμε, διχαζόμαστε, παίρνουμε θέσεις και γίνεται ένα είδος ριάλιτι πάνω στο #metoo, το οποίο υποβαθμίζεται τελικά. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ το γύρω – γύρω», σημείωσε η ηθοποιός και τόνισε:

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι΄αυτό πήρα αμέσως θέση όταν ξεκίνησε το #metoo. Είπα καλά «κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται». Πρέπει να τους σεβαστούμε. Είναι πολύ δύσκολο και γενναίο το να μπορείς να εκθέτεις τα τραύματά σου έτσι».

«Καλό είναι όλο αυτό να μην ξεχαστεί. Γι΄αυτό και συνεχίζουμε να μιλάμε αλλά να είναι αυτή η πρόθεση και να μην αναμασάμε ποιος έκανε τι σε ποιον. Να δημιουργηθεί ένα πεδίο που να συνεχίζουν οι άνθρωποι να εκδηλώνονται και να εκφράζουν αυτά που έχουν περάσει. Οι μελλοντικοί καταχραστές εξουσίας θα μαζευτούν αν μιλάνε οι άνθρωποι και θα το σκεφτούν δύο και τρεις φορές», υπογράμμισε.

Για τις κριτικές που μπορεί να τις κάνουν όσοι τη βλέπουν στις παραστάσεις, είπε: «Είναι δεκτές όλες οι κριτικές και οι απόψεις. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Τέλος, μιλώντας για το «Κουκλόσπιτο Μέρος Β», το έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί στο Θέατρο «Άνεσις», είπε: «Είναι ένα έργο που γράφτηκε τέσσερα χρόνια πριν. Παίρνει αφορμή το «Κουκλόσπιτο» του Ίψεν αλλά παρακολουθώντας την ηρωίδα και το γιατί επανέρχεται 20 χρόνια μετά στο σπίτι που άφησε, βλέπουμε ότι πολλά ζητήματα δεν έχουν λυθεί. Οι ανισότητες, η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα, τα κοινωνικά θέματα, οι σχέσεις των ανθρώπων».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share