Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκίνησε η Δανάη Μπάρκα: Η ιστορία που αποκάλυψε για τον παππού της! (video)

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απώλειά του

6 Δεκεμβρίου 2021 12:43
Συγκίνησε η Δανάη Μπάρκα: Η ιστορία που αποκάλυψε για τον παππού της! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τη συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" του Mega, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μια συγκινητική ιστορία που έζησε λίγο καιρό μετά το θάνατο του παππού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκίνησε αναφερόμενη στον πολυαγαπημένο της παππού, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Παρακολουθήστε τη στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

Αλίκη Κατσαβού: «Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά»

Στην εκπομπή Μαμα-δες βρέθηκε καλεσμένη η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη. Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιθυμία της να γίνει μητέρα και τη στιγμή που αυτό έγινε με την βοήθεια του αείμνηστου ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως ‘από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί».

αλικη-κατσαβου-βουτσασ

«Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Αλίκη Κατσαβού: Η περιουσία από την οικογένειά της - Τι θα περάσει στα χέρια του μικρού Φοίβου

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Χάι, η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο θέμα της διαθήκης που άφησε πίσω του ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς μετά τον χαμό του, στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Πέραν αυτού, πρώτη φορά έκανε λόγο για τα δικά της περιουσιακά στοιχεία που αργότερα θα μεταφερθούν στα χέρια του μικρού Φοίβου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share