Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Αγωνία στον αέρα

6 Δεκεμβρίου 2021 08:30
Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αναστάτωσε τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον παρουσιαστή να μην κρύβει την ανησυχία του για συνάδελφό του, που πέρασε δύσκολες ώρες.

Για την κατάσταση της υγείας του, συγκεκριμένα, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (18/11).

Η εξομολόγηση του Αρναούτογλου στον Χατζηνικολάου

«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, είναι μεγάλη η αγωνία. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα…

Το στενάχωρο, Νίκο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα και είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Ξαφνικά θα πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, το λέω απλά.», είπε και συνέχισε:

«Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω», ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου με τον παρουσιαστή, που έκανε και μια αποκάλυψη για το γάμο του, να λέει: «Έχεις τις ευχές όλων μας και σε αγαπάμε πάρα πολύ. Θέλω να πω πως ο Γρηγόρης τηρούσε όλα τα μέτρα, μόνο την ώρα της εκπομπής έβγαζε τη μάσκα του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share