Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε (video)

«Μου έλεγαν αποκλείεται να επιβιώσεις»

5 Δεκεμβρίου 2021 22:00
«Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA “Καλημέρα και Πάλι” ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός κωμικός μίλησε για τη σάτιρα, τα νέα θεατρικά του σχέδια, τον Άρη Σερβετάλη, τα μέτρα που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού, ενώ έκανε μια μικρή αναφορά στην Ματίνα Παγώνη και τον Νίκο Χαρδαλιά.

“Η σάτιρα δεν πρέπει να μένει πουθενά. Αυτός που κάνει σάτιρα δεν πιάνει κάποιον άσχετο, μετά είναι εμμονή. Σάτιρα κάνεις σε πρόσωπα που υπάρχουν στην επικαιρότητα. Ήρθε και η Ματίνα Παγώνη και με είδε στην παράσταση που την έκανα, γέλασε με την ψυχή της, μου είπε ότι δεν της άρεσαν τα παπούτσια μου και της είπα αυτά βρήκα σε 42 νούμερο! Βγάλτε λέω τα δικά σας. Και το ευχαριστήθηκε” είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

"Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...": Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

μαρκοσ-σεφερλησ

“Πέρυσι έκανα τον Χαρδαλιά, είδε την παράσταση, χτυπιόταν στο γέλιο” συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως για εκείνον η σάτιρα καταπιάνεται με όλους.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να παραιτηθεί από την παράσταση που πρωταγωνιστεί λόγω του διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, είπε :Είναι επιλογή του καθένα, δεν θα το κρίνω εγώ. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχε κάνει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του”.

“Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω τον άλλον”, τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής.

μαρκοσ-σεφερλησ

Τι είπε για τους γονείς του

“Αν δεν είχε χαθεί ο Μάρκος, μπορεί και να μην υπήρχα εγώ. Είχαν κάνει τρία παιδιά οι γονείς μου, ήταν βιοπαλαιστές δεν είχαν οικονομική άνεση. Μόλις χάθηκε ο Μάρκος, πήραν την απόφαση αμέσως μετά να κάνουν άλλο παιδί και πήρα το όνομά του. Γι’ αυτό λέω ότι ίσως η ευλογία που έχω είναι διπλή, κουβαλάω και τη δική του” εξομολογήθηκε ο αγαπημένος κωμικός.

“Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έλεγαν αποκλείεται να επιβιώσεις σε αυτόν τον χώρο και να κάνεις καριέρα. Τους δικαίωσα ευτυχώς. Δηλαδή τώρα η μητέρα μου – γιατί ο πατέρας μου δεν ζει – κυκλοφορεί στον δρόμο και της λένε τα καλύτερα για μένα. Αισθάνεται υπερήφανη για μένα. Είναι ό,τι καλύτερο. Κάνω χιούμορ, αλλά δεν παύω να είμαι άνθρωπος. Συγκινούμαι γενικά, δεν ντρέπομαι να κλάψω αν μου έρθει. Γενικά είμαι πολύ αληθινός γι’ αυτό και κόσμος μ’ αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρει πως ό,τι αισθάνομαι το λέω και το δείχνω. Δεν κρύβομαι, δεν μετανιώνω” ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής, μιλώντας για τους γονείς του.

Όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share