Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άρης Σερβετάλης: Επίσκεψη στο Άγιο Όρος μετά την αποχώρηση του από την παράσταση

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε τη Μονή μετά τις έντονες αντιδράσεις

5 Δεκεμβρίου 2021 17:49
Άρης Σερβετάλης: Επίσκεψη στο Άγιο Όρος μετά την αποχώρηση του από την παράσταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην αγρυπνία για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, η οποία εορτάσθηκε χθες με το παλιό ημερολόγιο που ισχύει στο Άγιο Όρος, της οποία προεξάρχει ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, παρουσία μοναχών αλλά και προσκυνητών.

Ο Άρης Σερβετάλης, υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», στην οποία και αναφέρθηκε και μίλησε για τον ρόλο του και την εικόνα στην σύγχρονη εποχή.

Ο ηθοποιός, επισκέφθηκε την μονή μετά τις έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν δέχεται τον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και μη.

Άρης Σερβετάλης Άγιο Όρος

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο» - «Θα σας δώσω ένα μανταρίνι...»

Ο Άρης Σερβετάλης, είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε διότι δεν ήθελε να παίξει μόνο για εμβολιασμένους.

Αν και στην αρχή δημιουργήθηκε αναστάτωση η παράσταση τελικά θα συνεχιστεί, καθώς βρέθηκε ο αντικαταστάτης του ηθοποιού, που είναι ο Αιμιλιάνος Σταματάκης, τον οποίο πρότεινε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Κακλέας.

Για πρώτη φορά μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω της απόφασης του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από το θεατρικο «Ρινόκερος» ο ίδιος με την ευγένεια που τον διακρίνει προσέφερε ένα μανταρίνι στην δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα, η οποία τον περίμενε έξω από το σπίτι του.

“Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα μανταρινάκι. Άκουσα όσα είπε ο κύριος Κακλέας, καλή επιτυχία του εύχομαι”, είπε στην κάμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share