Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ευγενία Σαμαρά: «Άφωνοι» στο πλατό με την αποκάλυψη της - «Η μαμά μου με παρακολουθούσε..»

Τι εξομολογήθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου;

5 Δεκεμβρίου 2021 13:44
Ευγενία Σαμαρά: «Άφωνοι» στο πλατό με την αποκάλυψη της - «Η μαμά μου με παρακολουθούσε..»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!, εκεί μίλησε για τα καλλιτεχνικά της σχέδια, τον Σασμό και την αγάπη του κόσμου

Από πού αντλεί τα συναισθήματα για τον ρόλο της στον Σασμό;

«Είμαι και λίγο drama queen, μην νομίζεις!»

«Ο ρόλος μου άρεσε πολύ. Όταν διάβασα ότι θα την αφήσει ο αρραβωνιαστικός της, χάρηκα γιατί είναι δυναμική. Αυτή η κοπέλα θα γνωρίσει κάποιον άλλον τώρα στην ζωή, ένας γιατρός και θα ξεκινήσει κάτι όμορφο, πόσο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας δεν ξέρω», είπε η Ευγενία Σαμαρά για τον ρόλο της στο σίριαλ Σασμό που πρωταγωνιστεί.

Η μητέρα ντέτεκτιβ και η νέα βάση στην Αθήνα

«Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει. Τώρα που έχω σκυλί, έχω και εγώ αγωνία. Πιστεύω αν ήμουν μητέρα θα ήμουν και εγώ υπερπροστατευτική», είπε με χιούμορ.

«Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν χαρούμενη, τα πράγματα ήρθα σιγά – σιγά στην ζωή μου. Δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία. Είχα μεγάλη πίστη, αλλά ήρθαν όλα εύκολα»

Η οικογένεια μου και κάποιοι καρδιακοί φίλοι από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα είναι αυτοί που θα πάρω τηλέφωνο σε μια δυσκολία. Δεν ζητάω βοήθεια εύκολα και αυτό είναι βλακεία. Τώρα πια δεν το κάνω πια», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share