Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Κόλαφος η Super Κική: Στο «The 2night Show» έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα

Δείτε τι αποκάλυψε

5 Δεκεμβρίου 2021 13:07
Κόλαφος η Super Κική: Στο «The 2night Show» έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό «ΟΚ» μίλησε η Super Κική και αναφέρθηκε τόσο στο «The 2night Show» όσο και στη συμμετοχή της στο «J2US».

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή σου στο J2US, απάντησες αμέσως θετικά όταν σου έγινε η πρόταση;

Έγιναν χιλιάδες συζητήσεις και μίτινγκ. Κοίταξα και ποιοι θα είναι εκεί οι συμπαίκτες –είμαι πολύ ψείρας με αυτά- δεν θα πήγαινα όπου κι όπου. Στον Αρναούτογλου είχα πει κατευθείαν το «ναι». Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα, αλλά φέτος το J2US το πέρασα από κόσκινο. Όταν όμως έφυγα, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί είναι κουραστικά, αλλά είναι και ωραία. Πλέον έχουμε γίνει με όλους μια παρέα. Επίσης, είναι το μόνο σόου που δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Super Κική The 2night Show χρήματα

Πριν από λίγες εβδομάδες αποχώρησες από το J2US, αλλά το τηλεοπτικό κοινό σε γύρισε πίσω με την ψήφο του, δίνοντάς σου ακόμη μία ευκαιρία. Το περίμενες;

Σίγουρη δεν ήμουν, διότι άλλοι ήταν ικανοί να πουλήσουν μια περιουσία για να ψηφιστούν.

Εσύ ψήφισες τον εαυτό σου;

Όχι, ούτε μια φορά. Ούτε κόσμο έβαλα να με ψηφίσει, ούτε στο Instagram βγήκα να το πω. Από πείσμα. Γιατί ξέρω ότι ήταν άδικο το φευγιό.

Συγκλονίζει η Super Κική: «Η δική μου παρενόχληση έφτασε οριακά στον βιασμό»

Την Super Κική υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή After Dark και συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρή ηλικία.

«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ, πήγαινε για βιασμό οριακά. Την γλίτωσα και σκαρφίστηκα να πω κάτι, το είπα καλά και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος υπό την επήρεια, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε. Ο άλλος δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε. Δεν μου έχει γίνει μόνο μια φορά» ανέφερε η Super Κική.

«Του είπα τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο» συμπλήρωσε η Super Κική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share