Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Γιώργος Αλκαίος: «Έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε - Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Όσα αποκάλυψε για τα 11 χρόνια απουσίας

5 Δεκεμβρίου 2021 10:59
Συγκλονίζει ο Γιώργος Αλκαίος: «Έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε - Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αλκαίος, μετά από πολλά χρόνια αποχής από τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις, επέστρεψε σε μια μοναδική εμφάνιση στο Mega. Το βράδυ του Σαββάτου (4/12) ήταν αφιερωμένο στον Γιώργο Αλκαίο, με τον τραγουδιστή να ξεκινάει τη βραδιά εξηγώντας την ... επιστροφή του. «Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Πέρασαν λίγα χρόνια, αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλω ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το Mega. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή» είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Γιώργος Αλκαίος mega

Γιώργος Αλκαίος: Έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο και το έμαθα την ημέρα του ελληνικού τελικού της Eurovision

Αμέσως μετά, στη σκηνή η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε τον Γιώργο Αλκαίο προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς. «Δεν γινόταν να μη σταματήσω. Έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε. Ήταν καθαρά δικό μου θέμα» τόνισε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

«Ήταν καθαρά δικό μου θέμα με τα πράγματα που έβλεπα, όσα έρχονταν και τα έβλεπα. Γενικά βλέπω όλη την κατάσταση στον πλανήτη και με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα. Είχα και εγώ τα δικά μου τα προσωπικά και ήρθαν και έδεσαν όλα μαζί. Ήταν και η Eurovision που ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό και περίεργο, που δεν το είχα ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν μια πολύ κακή περίοδος. Έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο που με μεγάλωσε και το έμαθα ουσιαστικά την ημέρα του ελληνικού τελικού. Πήγα και αποχαιρέτησα τον αγαπημένο μου άνθρωπο και καπάκι, μετά από δυο μέρες, ταξιδέψαμε για να προμοτάρουμε το OPA. Κλείδωσα λοιπόν για σχεδόν έξι μήνες και έφυγα για το νησί, την Μήλο που είναι το σπίτι και η πνευματική μου κατοικία».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share