Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν συνέβη αυτό...» (Video)

«Τσάκισε» κόκαλα η εξολόγηση της παρουσιάσριας

5 Δεκεμβρίου 2021 09:44
«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν συνέβη αυτό...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο δύσκολές απώλειες της ζωής της βίωσε πριν από λίγες εβδομάδες η Κατερίνα Καραβάτου που έχασε την μητέρα της. Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, την ώρα που έπαιζε η συνέντευξη του Βασίλη Καλλίδη και μιλούσε για την απώλεια του πατέρα του και πως την διαχειρίζεται, η παρουσιάστρια λύγισε καθώς θυμήθηκε την αγαπημένη της μητέρα.

«Τσάκισε» κόκαλα η εξολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο post ήταν ότι ‘όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι αλλά στον μπαμπά μου, το είχα γράψει’» είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου

«Δεν θα μπορούσα να περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε τη μητέρα μου. Αυτό το αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα social media έχουν μπει πολύ στη ζωή μας, αισθάνεσαι ότι αν δεν το ανεβάσεις δεν έχουν γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Άγρια κόντρα Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο - «Θρίλερ» με την επιμέλεια των παιδιών

Το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη φαίνεται πως δε μένει απλά στις τυπικότητες της εν λόγω διαδικασίας, αλλά έχει κι άλλες προεκτάσεις, επηρεάζοντας και την οικογένεια, που είχαν δημιουργήσει.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2011 και χώρισε, ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια. Πολλοί μιλούσαν για αυτό τον χωρισμό, γνωρίζοντας πως υπήρχε απόσταση μεταξύ τους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα μοιάζει να ξεκινά ένας διαφορετικός αγώνας ανάμεσά τους, παρότι στην ανακοίνωσή τους φάνηκε να έχουν λύσει όλα τα προβλήματα.

Μια εκκρεμότητα που δεν έχει λυθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», είναι η επιμέλεια των παιδιών και ποιος θα την πάρει. Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ένα γιο και μια κόρη, τον Αρίωνα και την Αέλια, των οποίων αμφότεροι οι παρουσιαστές θέλουν το καλό, ψάχνοντας έτσι έναν τρόπο να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση.

Άγρια κόντρα Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο - «Θρίλερ» με την επιμέλεια των παιδιών

Το «θρίλερ», όμως, συνεχίζει να επικρατεί και μένει να φανεί το ποιος θα περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η επιθυμητή ισορροπία, ώστε να μη στερηθούν κάποιον από τους δύο γονείς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share