Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ήμουν σχεδόν νεκρός...» - Ανατριχιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος (Video)

«3 φορές με έχουν πάει στο νοσοκομείο και έχουν πει «πάει, τελείωσε»

5 Δεκεμβρίου 2021 08:15
«Ήμουν σχεδόν νεκρός...» - Ανατριχιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ βρέθηκε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, είναι εφτάψυχος, σαν γάτα. «Μου θυμίζω γάτα, όπως λένε είναι εφτάψυχη. Πέρασα πολλά. Είχα περάσει πριν από δύο χρόνια, που με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο και πίστευα ότι αυτό είναι μια ευκαιρία και θα χαίρομαι από εδώ και πέρα ό,τι υπόλοιπο ζωής θα έχω. Δεν πίστευα αυτό το τρίμηνο ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα.

Άρα η γάτα που εμπεριέχω, από τις εφτά έχει καταναλώσει τις τρεις. Φοβού τους γάτους τέτοιου τύπου και δώρα φέροντες. Έχω ακόμη ψωμί στη βάση του δεδικασμένου των τριών φορών που πήγα. Τρεις φορές με έχουν πάει και έχουν πει “πάει τέλειωσε” και έχω δύο συνολικά διασωληνώσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων ο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί...» - Όσα είπε ο γιος του για την κατάσταση της υγείας του

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», μίλησε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος. Τα νέα είναι ευχάριστα για τον παρουσιαστή, αφού η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει και μέχρι αύριο Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Όλα βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί όλο το Σαββατοκύριακο είναι ότι είναι θέμα ημερών μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, το πολύ μεθαύριο να βγει. Ευτυχώς ξεπέρασε αυτή την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί τώρα πάρα πολύ καιρό και έγινε ένα μικρό θαύμα και όλα πάνε καλά. Ψυχολογικά σχετικά με το ότι έχει περάσει αυτόν τον καιρό είναι καλά.

Είναι πολύ ταλαιπωρημένος, όταν είσαι σε ένα νοσοκομείο τόσο καιρό και σε ένα κρεβάτι καθηλωμένος δεν μπορεί να είσαι και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σχεδόν τρεις μήνες μέσα με κάτι μικρό διαλλείματα σχεδόν όλο το καλοκαίρι.

Η καθημερινή μάχη είναι να μην μπουν γλυκά στο δωμάτιο, εγώ παίζω τον ρόλο του δεσμοφύλακα και η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθάει όσο μπορεί, αυτοί είναι οι ρόλοι μας. Το θεωρώ αυτονόητο να είμαι δίπλα μου στον πατέρα μου, αλλά έτσι όπως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι αυτονόητο», είπε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share