Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Άγρια «επίθεση» στην Κατερίνα Καινούργιου

Ποιος της «επιτέθηκε»;

4 Δεκεμβρίου 2021 15:09
Άγρια «επίθεση» στην Κατερίνα Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξή του απάντησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και έριξε τα βέλη του στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δημιούργησες χαμό στα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας ότι σταμάτησες ως παραγωγός τη συνεργασία σου με τον Ορφέα Παπαδόπουλο γιατί δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Κι εκείνος δήλωσε ότι αν δεν ανακαλέσεις θα κινηθεί νομικά γιατί είναι προσωπικό του δεδομένο. Πού βρίσκεται αυτό το θέμα;

Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο κι επειδή αυτό το χτίζω πολλά χρόνια, εκείνη την ώρα δεν το φίλτραρα μέσα μου, να σκεφτώ «μήπως δεν πρέπει να το πω;». Η αλήθεια είναι πως ζώντας όλη αυτή την τρέλα που όπου πάμε μας ζητάνε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δεν θεωρώ ότι είναι πια προσωπικό δεδομένο. Θα μπορούσε να μην έχει ειπωθεί, ήταν λάθος μου και ζήτησα συγγνώμη. Με τον Ορφέα το λύσαμε και είμαστε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έφταιγε ο Ορφέας, γιατί όταν μιλάς στο δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα 40 λεπτά για τα καλλιτεχνικά σου και για τρία λεπτά ξεφεύγεις σε ένα κοινωνικό θέμα κι αποφασίζουν να παίξουν μόνο αυτά τα τρία λεπτά, δεν είναι σωστό, για να το πω ευγενικά.

επίθεση Καινούργιου Μαυρικίου

Αυτό σε στεναχώρησε;

«Την εβδομάδα εκείνη τρεις εκπομπές μού είχαν ζητήσει να τους δώσω συνέντευξη. Κι εγώ επέλεξα τη Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου. Νιώθω ότι προδόθηκα. Δεν ασχολήθηκαν καθόλου, η δε αντίδραση της Κατερίνας –κι εγώ διαφωνώ κάθετα- ήταν «αν γνώριζα το περιεχόμενο δεν θα την έπαιζα ποτέ αυτή τη συνέντευξη». Είναι δυνατόν μια έμπειρη παρουσιάστρια να μη γνωρίζει το περιεχόμενο της συνέντευξης που θα παίξει; Μου φάνηκε λίγο επιτηδευμένο όλο αυτό. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να κρύβομαι, με συγχωρείτε», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην «On Time».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share