Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Και να είχα κορωνοϊό, θα το ξεπερνούσα γιατί υπάρχει αγωγή" - Οι εξηγήσεις για την ξαφνική αποχώρηση από παράσταση

Τι είπε η ηθοποιός για την ασθένεια που την ταλαιπώρησε

4 Δεκεμβρίου 2021 14:30
Θεοφανία Παπαθωμά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εξήγησε για ποιο λόγο σταμάτησε ξαφνικά από την παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο".

Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από την παράσταση του Θεάτρου "Βεάκη" για λόγους ασθένειας και αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Μάντζιου.

Σας θυμίζουμε ποιες παραστάσεις ανεβάζουν αυλαία Παρασκευή (3/12).

θεοφανια-παπαθωμα

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από την παράσταση και για την ολιγοήμερη απουσία της από την σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 όπου πρωταγωνιστεί. Ξεκαθάρισε ότι πέρασε πνευμονία και δεν κόλλησε κορωνοϊό.

"Είχα λίγο πυρετό, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πήγα στο γύρισμα δυο μέρες που έκανε κρύο και μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Δεν είχα Covid-19. Έκανα 15 rapid test και 3 μοριακά. Όλα ήταν αρνητικά. Δεν ανησύχησα για κάτι, δεν φοβάμαι τέτοια πράγματα. Και να είχα κολλήσει κορωνοϊό, θα το ξεπερνούσα γιατί υπάρχει αγωγή. Ούτε υπερκόπωση είχα, απλώς δεν πρόσεξα", ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

θεοφανια-παπαθωμα

"Το θέατρο, όπως ξέρετε, δεν μπορεί να μείνει κλειστό και επειδή χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης, ζήτησα από τον παραγωγό να με αντικαταστήσει. Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος, είχε την διάθεση να με περιμένει, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω τόσους ανθρώπους χωρίς δουλειά. Η αντικατάστασή μου είναι μόνιμη. Εγώ το ζήτησα, δεν έπρεπε να με αντικαταστήσει πρόσκαιρα. Κάναμε μια συζήτηση, έχω άριστη συνεργασία με τον παραγωγό", συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share