Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Σοκάρει η «πρώην αρραβωνιαστικιά» του Γιάννη Μπέζου: «Έχω δουλέψει στη φυλακή με ισοβίτες φονιάδες»

Η Λουκία Πιστιόλα προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής

4 Δεκεμβρίου 2021 13:42
Σοκάρει η «πρώην αρραβωνιαστικιά» του Γιάννη Μπέζου: «Έχω δουλέψει στη φυλακή με ισοβίτες φονιάδες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρε η «πρώην αρραβωνιαστικιά» του Γιάννη Μπέζου από το σίριαλ, «Εκείνες και Εγώ», Λουκία Πιστιόλα, λέγοντας ότι: «Έχω δουλέψει στη φυλακή με ισοβίτες φονιάδες». Παράλληλα, μεγάλες ήταν οι αποκαλύψεις της Ναταλίας Τσαλίκη, σύζυγος του Γιάννη Μπέζου, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και όσα βίωσε με τους γονείς της και όχι μόνο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την περίοδο που δούλευε στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τόνισε ότι επιθυμούσε ο πατέρας της – που έφυγε από τη ζωή το 2019 – να πεθάνει Δευτέρα ή Τρίτη για να μη πάει στο θέατρο.

«Το συνάφι των ηθοποιών πρόκειται για ένα σινάφι αγγέλων. Στο κάτω κάτω η δουλειά μας έχει να διαπραγματευτεί με τη ψυχή του. Τα δύο κρούσματα κακοποιητικής συμπεριφοράς που μάθαμε μπορώ να σας πω ότι ήταν τα μοναδικά. Δεν έχω υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά μου.

Έχω δουλέψει σε φυλακές στο ψυχιατρείο για τριάμισι χρόνια με ισοβίτες φονιάδες. Το άτομο που φυλακίζεται είναι ένα πρόσωπο που αξίζει αν μη τι άλλο τον ελάχιστο σεβασμό μας. γιατί έρχεται αντιμέτωπος με τη ψυχή του και αυτά που έχει κάνει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει κακοποιήσει χωρίς να έχει κακοποιηθεί βάναυσα ο ίδιος στην παιδική του ηλικία. Όλοι οι φονιάδες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία.

Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει Δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του» εξομολογήθηκε η Λουκία Πιστιόλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share