Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Ευριδίκη: «Δυστυχώς αναγκάζομαι να...»

Ποια η κατάσταση της αγαπημένης τραγουδίστριας

4 Δεκεμβρίου 2021 13:09
Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Ευριδίκη: «Δυστυχώς αναγκάζομαι να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες δέκα μέρες, το οποίο έχει ως συνέπεια να αναβάλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη έχει ένα σοβαρό πρόβλημα ακοής και ο γιατρός της συνέστησε να μη τραγουδάει για μερικές ημέρες, μέχρι να επουλωθεί το τραύμα.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλησπέρα! Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με οξύ τραυματισμό ακοής που προκλήθηκε από βαρότραυμα κατά τη διάρκεια πτήσης. Δυστυχώς, μετά από σύσταση των γιατρών μου, αναγκάζομαι να αναβάλω όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έως ότου επουλωθεί το τραύμα. Υπόσχομαι ότι θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα, με τους υπέροχους καλεσμένους μου, μέσα στην καινούργια χρονιά και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Να είστε όλοι καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Παράλληλα, για μια προσωπική της εμπειρία μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «ξέσπασε» στον αέρα με αφορμή τα λόγια συνεντευξιαζόμενού της, μην φοβούμενη να τα πει... έξω από τα δόντια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share