Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

«Ράγισε» καρδιές ο Στέλιος Διονυσίου: «Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Δείτε τι αποκάλυψε

4 Δεκεμβρίου 2021 12:21
«Ράγισε» καρδιές ο Στέλιος Διονυσίου: «Μου λείπουν τα παιδιά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το J2US, τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στα παιδιά του.

«Είναι δική της απόφαση και οφείλω να τη σεβαστώ. Προσπαθούμε να την πείσουμε να μείνει στο show. Είμαι αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα την πείσουμε. Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για την αντικαταστάτρια», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε με συγκίνηση για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου, χαίρονται που βλέπουν τον πατέρα τους στην τηλεόραση. Το Σάββατο που θα γίνει το live έχει γενέθλια η Στελλίτσα μου και θέλω να της κάνω μια έκπληξη.

Με βλέπεις και συγκινούμαι όταν μιλάω για τα παιδιά μου γιατί είναι μακριά, είναι στο Λονδίνο και μου λείπουν. Πηγαίνω βέβαια όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά δεν παύει να μην έχεις αυτή την καθημερινή επαφή».

«Θέλω το πρόσωπο που αγαπώ να το αγαπούν και τα παιδιά μου, το έχω καταφέρει, την Αγνούλα τη λατρεύουν. Τα παιδιά μου έχουν αντίστοιχα πολύ καλή σχέση και με τον σύντροφο της μητέρας τους, είναι υπέροχος άνθρωπος», είπε επίσης ο Στέλιος Διονυσίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share