Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου - Δεν μιλάμε με τον μπαμπά του»

«Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός»

4 Δεκεμβρίου 2021 10:56
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου - Δεν μιλάμε με τον μπαμπά του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στην ΕΡΤ και μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του. Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη εξομολογήθηκε ότι και εκείνος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον δικό του μπαμπά.

«Αναγνωρίζω κάτι σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ιωάννα Τούνη: «Οδοστρωτήρας» στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Το κατέστρεψε στην κυριολεξία

Ακριβά θα στοιχίσει στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η απροσεξία της Ιωάννας Τούνη, η οποία αποκάλυψε ότι ξέχασε για αρκετές ώρες ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, με αποτέλεσμα να σκάσει και να πλημμυρίσει το σπίτι του αγαπημένου της.

Ειδικότερα, με stories στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τη ζημιά που έγινε και όπως είπε από τα νερά προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και καταστράφηκαν πολλές ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση, ηχοσύστημα, playstation, λάπτοπ), αλλά και αρκετά βιβλία.

«Έπαθα αυτό που παθαίνουν οι μαμάδες όταν σας λένε “μην αφήσετε παιδιά ανοιχτό τον θερμοσίφωνα γιατί θα κάνει μπουμ”. Κι έκανε μπουμ παιδιά, πλημμύρισε όλο το σπίτι… σφουγγαρίστρες, βραχυκυκλώματα…», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Πάει η τηλεόραση, ηχοσύστημα, βιβλία, playstation, πάει το λάπτοπ…πάνε όλα αυτά», ανέφεραν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share