Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός με την Σία Κοσιώνη: Το βίντεο που άναψε «φωτιές» - Άφωνος ο Κώστας Μπακογιάννης

«Όταν πίνει μια γυναίκα!»

4 Δεκεμβρίου 2021 08:20
Χαμός με την Σία Κοσιώνη: Το βίντεο που άναψε «φωτιές» - Άφωνος ο Κώστας Μπακογιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιές» άναψε στο ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Σία Κοσιώνη αφού χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε, με τον Κώστα Μπακογιάννη να μένει άφωνος. Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες έγινε μία απίστευτη επίθεση στην Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη!

Ήταν στο τέλος της περσινής σεζόν όταν το κανάλι διοργάνωσε μια γιορτή για το «κλείσιμο» της σεζόν. Άπαντες παρευρισκόμενοι από τους ιθύνοντες του σταθμού έως τους δημοσιογράφους μόλις είδαν τη γνωστή δημοσιογράφο να σηκώνεται για να χορέψει έσπευσαν να την καταχειροκροτήσουν.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες σε ένα αμιγώς γυναικείο ζεϊμπέκικο που δεν είναι άλλο, από το «όταν πίνει μια γυναίκα». Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος άφησε τους πάντες άφωνους και τα χειροκροτήματα δεν είχαν τέλος.

Δείτε το βίντεο:

Μακριά από τον Κώστα Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: Με άλλον άνδρα στο πλευρό της η παρουσιάστρια

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά, όταν η παρουσιάστρια βρέθηκε με το γιο της σε εκδήλωση, έχοντας νωρίτερα κάνει γνωστά τα χαρμόσυνα.

Το βιβλίο «Συνταγές με… Ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη επανακυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ 10 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία με την προσθήκη επιπλέον συνταγών, με την παρουσίαση να γίνεται με τη συμμετοχή της Κοσιώνη και του γιου της, Δήμου, που πήγαν μαζί στο γεγονός.

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και συμμετείχαν στη συζήτηση η Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, η πρόεδρος του Ιδρύματος Σύλβιας Ιωάννου Άρτεμις Σκούταρη, η διευθύντρια επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κύρα Κάπη, ο εκδότης Θάνος Ψυχογιός και ο chef Άκης Πετρετζίκης. Γύρω από το ίδιο τραπέζι μοιράστηκαν αναμνήσεις που ήρθαν πάλι στο φως από τη ζωή και τη μαγειρική της Μαρίκας Μητσοτάκη, την φιλοσοφία της ελληνικής κουζίνας που κλείνει μέσα της το μεράκι, την έννοια και την αγάπη για την οικογένεια μας.

Η παρουσίαση του βιβλίου ολοκληρώθηκε με τις γεύσεις τεσσάρων χαρακτηριστικών συνταγών της Μαρίκας Μητσοτάκη που επιμελήθηκε και δημιούργησε ο Άκης Πετρετζίκης ειδικά για την περίσταση, και φιλοξενήθηκε στον χώρο του εστιατορίου του Μουσείου Μπενάκη σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον.

Την επιμέλεια των κειμένων του βιβλίου «Συνταγές με… Ιστορία» έχει υπογράψει η Εμμανούελα Νικολαϊδου και των συνταγών η Κατερίνα Μητσοτάκη, ενώ μέσα στο βιβλίο τα δικά τους προσωπικά βιώματα μοιράζονται τα παιδιά της Ντόρα, Αλεξάνδρα και Κυριάκος καθώς και η εγγονή της Αλεξία Μπακογιάννη. Τα έσοδα της έκδοσης θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η σικάτη παρουσία της Κοσιώνη με το γιο της

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Συνταγές με… Ιστορία», βρέθηκε και η Σία Κοσιώνη παρέα με τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη. Η δημοσιογράφος επέλεξε ένα σύνολο σε γήινους τόνους που συνέθεταν μία πλισέ μακριά φούστα και ένα πλεκτό ζακετάκι, και τα δύο σε ανοιχτό χρώμα. Συνδύασε το σύνολό της με γόβες με μοτίβο σε δέρμα φιδιού και μπεζ παλτό. Στο πλευρό της ο μικρός Δήμος, ήταν πολύ κομψός με το καρό πουκαμισάκι του και γκρι παντελόνι του.

Σία Κοσιώνη με το γιο της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share