Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τέλος εποχής για τη Βίκυ Καγιά

Είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε

3 Δεκεμβρίου 2021 16:30
Τέλος εποχής για τη Βίκυ Καγιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως οδηγείται σε ένα δικό της... τέλος εποχής, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να μιλά για τις προθέσεις για το μέλλον.

Η ίδια, μιλώντας προ εβδομάδων στο «Down Town Κύπρου», ανακοίνωσε πως σε ορισμένα χρόνια έχει πρόθεση να αποσυρθεί από την τηλεόραση, τη στιγμή που παραμένει πανέμορφη με μια ιδιαίτερη δίαιτα.

Η αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε

Όσο απλά και εύκολα μου τα λες για σένα, θα μπορούσες να τα πεις με τον ίδιο τρόπο στην κόρη σου, την Μπιάνκα, για παράδειγμα, εάν σου έλεγε «μαμά, θέλω να γίνω μοντέλο ή παρουσιάστρια»;

Θα ήμουν όσο αυστηρή χρειάζεται, για να το δει ως σοβαρό επάγγελμα και όχι ως παιχνίδι. Εγώ θα την ωθήσω να γίνει ό,τι θέλει και να ακολουθήσει όποιον δρόμο θέλει. Θα την στηρίξω απεριόριστα. Δεν ξέρω ο μπαμπάς της πώς θα αντιδράσει…(γελάει). Δε νομίζω ο Ηλίας να είναι τόσο ψύχραιμος (γελάμε). Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου πω, ότι σε μερικά χρόνια θα ήθελα να αποσυρθώ.

Τι εννοείς; Να φύγεις από την τηλεόραση;

Ναι. Να φύγω από τα φώτα, από τα media, από αυτό το χώρο. Απλά θα ήθελα να αποσυρθώ από τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν θα γίνει σε δύο, σε πέντε χρόνια -δεν θα το καθορίσω ακόμα- αλλά σίγουρα, κάποια στιγμή, θα γίνει! Θέλω να κάτσω να αφοσιωθώ στο σπίτι μου, στον άντρα μου, στα παιδιά μου. Δεν θα ήθελα να κάνω για πάντα αυτό που κάνω τώρα. Τίποτα δεν είναι εσαεί.

Είσαι τόσο συμβιβασμένη με το «τέλος»;

Γιατί, σου είπε κανείς ότι η τηλεόραση είναι όλη μου η ζωή; Η μόδα ήταν η δουλειά μου κι όταν ήταν η στιγμή να φύγω από τις πασαρέλες, έφυγα. Βεβαίως ασχολούμαι με την μόδα σε ένα άλλο επίπεδο πια, αλλά, εντάξει, όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Σημασία έχει να το αποδεχτείς αυτό, γιατί τον χρόνο δεν τον νίκησε ποτέ κανείς. Όπως σου είπα προηγουμένως, είμαι ισορροπημένη πια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share