Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Μουτσινά: Αγωνία για τον παρουσιαστή

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή στον αέρα

3 Δεκεμβρίου 2021 15:50
Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Μουτσινά: Αγωνία για τον παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε στον αέρα της εκπομπής του μια αποκάλυψη σχετικά με πρόβλημα υγείας, που είχε αντιμετωπίσει, χωρίς κάποιος να το γνωρίζει με λεπτομέρειες.

Ο παρουσιαστής είχε καλεσμένη τη Ματίνα Παγώνη και, όπως είπε, δεν βλέπει αν έχει ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού γιατί ο ίδιος έχει πιστοποιητικό νόσησης.

Ενώ η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών επέμενε στην ανάγκη του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, ώστε να αποκτήσουμε τείχος ανοσίας, ο Νίκος Μουτσινάς επέμενε από την πλευρά του να αστειεύεται. Η Ματίνα Παγώνη του ζητούσε διαρκώς να λέει στους τηλεθεατές του να πάνε να εμβολιαστούν «τι λες καλέ, ου΄τε να πάνε ούτε να μην πάνε! Ατομική ευθύνη δεν λέμε;».

«Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε για να σωθούμε», αντέλεξε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν κολλάω, δεν κολλάμε κυρία μου, έχουμε αντισώματα». επέμεινε σε άλλο σημείο όταν η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών επανέλαβε την έκκλησή της για εμβολιασμό. «Δεν γινόμαστε ποτέ ρομποτάκια, εμβολιαζόμαστε και εμπιστευόμαστε την ιατρική επιστήμη», είπε η Ματίνα Παγώνη που επεσήμανε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την εποχή και είναι ωραίο το χιούμορ που γίνεται στις εκπομπές τη στιγμή που οι μεταλλάξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Η ενημέρωση του Μουτσινά για την νόσησή του με κορωνοϊό

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς, του οποίου η σχέση με γνωστό μοντέλο αποκαλύφθηκε, τη ρώτησε για το αν θα υπάρξει τελικά μία τελευταία μετάλλαξη, εκείνη είπε «αν εμβολιαστούμε και φτιάξουμε το τείχος ανοσίας τότε τα πράγματα θα είναι καλά και θα είμαστε ασφαλείς. Αλλά αν δεν ακούμε και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει δεν θα ξεμπλέξουμε ποτέ από τον ιό».

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στο γεγονός ότι πρέπει να περάσουν έξι μήνες για να κάνουν την τρίτη δόση γιατί αλλιώς δεν τους το επιτρέπει, η Ματίνα Παγώνη του έκανε παρατήρηση γιατί δεν παρακολουθεί και πως πλέον η πλατφόρμα ανοίγει στους 5,5 μήνες: «Δεν παρακολουθώ γιατί έχω πιστοποιητικό νόσησης και δεν με αφήνει να μπω… Εννοώ γι’ αυτό δεν έχω μπει να δω, δεν είναι ακόμη η ώρα μου, δεν ήρθε ακόμη η ώρα μου!», αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share