Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασχάλης Τερζής: Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία που θέλει να «θάψει»

Η ιστορία για τον άστεγο ξάδελφό του

3 Δεκεμβρίου 2021 15:12
Πασχάλης Τερζής: Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία που θέλει να «θάψει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής έχει κερδίσει τη δική του θέση μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών, αλλά παράλληλα υπάρχουν ορισμένες ιστορίες οικογενειακές, για τις οποίες δε θα νιώθει υπερήφανος.

Συγκεκριμένα, σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι κάτω από την γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, κοιμάται εδώ και 45 χρόνια, ο πρώτος ξάδερφος του Πασχάλη Τερζή, Βασίλης Μπαλούτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso».

«Ξέρω ότι όταν έρθει η ώρα να φύγω από τούτον τον κόσμο ο Πασχάλης θα φροντίσει για την κηδεία μου. Είναι ο μόνος που με βοηθά», λέει ο ίδιος στην «Espresso», με την αποκάλυψη να γίνεται για το πραγματικό όνομα του Τερζή.

Πασχάλης Τερζής: Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία που θέλει να «θάψει»

Η ιστορία του 65χρόνου Βασίλη, είναι πραγματικά συγκλονιστική. «Από μικρό παιδί η μοίρα δεν στάθηκε καλή μαζί μου». Η μητέρα του Βασίλη και ο πατέρας του Πασχάλη ήταν αδέρφια. «Σε ηλικία 17 ετών έχασα την μάνα μου και λίγους μήνες μετά πέθανε και ο πατέρας μου. Στην αρχή όλοι οι συγγενείς ενδιαφέρονταν για μένα, μετά εξαφανίστηκαν. Οι γονείς μου είχαν χρέη στην τράπεζα και στην εφορία. Αν και δούλευα δεν κατάφερα να τα πληρώσω. Έτσι όταν έφτασα 20 χρονών μου έκαναν κατάσχεση στο σπίτι μου», εξομολογείται στην εφημερίδα και καταλήγει: «Ο Πασχάλης με βοηθά. Είναι ο μόνος από τους συγγενείς που με βοηθά. Όποτε με βλέπει, μου δίνει χρήματα και μου λέει πως αν χρειαστώ κάτι να μην διστάσω να τον ενοχλήσω. Δεν θέλω όμως να γίνομαι βάρος. Τώρα προσπαθεί να βρει μια άκρη, να μου βγάλει μια σύνταξη. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα με αφήσει άταφο, αν πεθάνω. Του χρωστάω πολλά».

Ασθένειες, καρκίνος, καρδιολογικά προβλήματα: Όλη η αλήθεια για την υγεία του Πασχάλη Τερζή!

Ποια είναι η αλήθεια για την υγεία του Πασχάλη Τερζή; Γιατί αποσύρθηκε από τις πίστες;

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις και τον βλέπουμε μόνο μέσα από αναρτήσεις της κόρης του στο Instagram.

Πολλά έχουν ειπωθεί αλλά και γραφτεί για την υγεία του όλο αυτό το διάστημα.

Ασθένειες, καρκίνος, καρδιολογικά προβλήματα είναι μερικές μόνο από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την υγεία του Πασχάλη Τερζή.

Πασχάλης Τερζής: Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία που θέλει να «θάψει»

Με συνέντευξη που δίνει στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, η Γιάννα Τερζή μιλάει ανοιχτά για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά!

Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει.

Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν», ξεκαθαρίζει η Γιάννα Τερζή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share