Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θύμα βιασμού η Μαρία Ιωαννίδου! Σόκαρε τους πάντες με την αποκάλυψή της (Video)

«Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον»

3 Δεκεμβρίου 2021 13:25
Θύμα βιασμού η Μαρία Ιωαννίδου! Σόκαρε τους πάντες με την αποκάλυψή της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Ιωαννίδου αφήνωντας τους πάντες άφωνους με την αποκάλυψή της ότι έχει πέσει θύμα βιασμού.

Η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε πέσει θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε. Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι.

Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε. Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου είχε μιλήσει στην κάμερα του «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια είχε αναφερθεί, μέσα σε όλα στην τηλεοπτική της απουσία, το ελληνικό metoo καθώς και τις πολυσυζητημένες πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share