Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Θάνατος": Η εντολή της Αθηνάς Ωνάση που σόκαρε τους πάντες!

Ψυχρή η κληρονόμος!

3 Δεκεμβρίου 2021 13:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση, γίνεται στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη, ο οποίος ανέφερε ότι η χρυσή κληρονόμος είναι αρκετά... σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, ισχυρίστηκε, ότι ενώ τη βοήθησε προσκομίζοντας στους δικηγόρους της στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, γλιτώνοντάς τη από αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων, εκείνη όταν ο Αλέξης Μανθεάκης χρειάστηκε τη βοήθεια της τον αντιμετώπισε με ψυχρότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο ίδιος αφιέρωσε δύο κεφάλαια στην Αθηνά και όχι για τους σωστούς λόγους. Στο ένα την αποκαλεί "κούκλα από ατσάλι" αναφέροντας παραδείγματα για το σκληρό πρόσωπο της, όπως ότι, όταν τραυματίστηκε το αγαπημένο της άλογο, το οποίο ενώ θα μπορούσε να φροντίσει να χειρουργηθεί και να το αφήσει να ζήσει, έδωσε εντολή να το θανατώσουν, αφού δεν της ήταν πια χρήσιμο.

'Θάνατος': Η εντολή της Αθηνάς Ωνάση που σόκαρε τους πάντες!

Το άλλο παράδειγμα που αναφέρει ο κ. Μανθεάκης, ήταν όταν έκοψε το οικονομικό επίδομα στη θεία της, Όλγα Ωνάση, αν και μετά από χρόνια της το έδωσε ξανά για να μπορούν να ζουν εκείνη και τα δυο της παιδιά.

Τα παραπάνω περιστατικά, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μανθεάκη να διακόψει τις σχέσεις του με την Αθηνά, αλλά κυρίως προσωπικοί. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε για τον πρώην της.

Αθηνά Ωνάση - Η τραγική της συμπεριφορά προς τον Αλέξη Μανθεάκη

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια διέκοψε κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση, εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Αλέξης Μανθεάκης, αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, αποκάλυψε τον λόγο.

'Θάνατος': Η εντολή της Αθηνάς Ωνάση που σόκαρε τους πάντες!

Όσα αποκάλυψε ο πρώην συνεργάτης της

"Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!" είχε πει ο Αλέξης Μανθεάκης.

"Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!", είχε πει στην espresso ο Αλέξης Μανθεάκης για την Αθηνά Ωνάση και συνέχισε:

"Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει "ούτε ένα ευρώ" μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!" συμπλήρωσε. Παράλληλα, δείτε εδώ το παιδί που "υιοθέτησε" η Αθηνά Ωνάση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share