Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέγκυ Ζήνα: «Από τα 12 παλεύαμε με τον καρκίνο...» - Οι δύσκολες στιγμές και το μεγάλο μυστικό της τραγουδίστριας (Video)

Αποκαλύψεις για τη ζωή της και ο γάμος της με τον Γιώργο Λύρα

3 Δεκεμβρίου 2021 09:56
Πέγκυ Ζήνα: «Από τα 12 παλεύαμε με τον καρκίνο...» - Οι δύσκολες στιγμές και το μεγάλο μυστικό της τραγουδίστριας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην αρχή της καριέρας της, την οικογένειά της και το μυστικό για να προσέχει τη φωνή της μίλησε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο πρώτος της δίσκος δεν ήταν δική της επιλογή, ενώ ένα συγκεκριμένο τραγούδι δεν ήθελε τόσο πολύ να το πει που έβαλε τα κλάματα. Παράλληλα, να θυμηθούμε το συγκινητικό μήνυμά της στο instagram για τον χαμό του Τάκη Μπουγά.

Πρόκειται για το τραγούδι με τον στίχο «Αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι», με την τραγουδίστρια να κλαίει στο στούντιο, καθώς δεν ήθελε να το πει.

Τότε, όμως, ήταν μόλις 19 ετών και ήταν στην αρχή της καριέρας της. Της είχαν πει ότι θα έκανε επιτυχία, αν έλεγε αυτό το τραγούδι.

«Την πιο καλή κριτική την έκανε η αξέχαστη Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, έλεγε κρίμα στο κοριτσάκι που την σύστησαν με λάθος τρόπο. Ήταν το πιο σωστό που διάβασα, γιατί εγώ ήμουν ένας άνθρωπος ευγενής, δεν μπορούσα να πω σε ανθρώπους που υπηρετούν χρόνια τη δισκογραφία ότι δεν έχετε σωστή άποψη για μένα, ούτε είχα κάποιους συνθέτες να με επιλέξουν όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης ή ο Αντώνης Βαρδής. Δεν είχα κάποια τέτοια πλάτη» ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα στον ΑΝΤ1.

Η ίδια θεωρεί ότι αυτό τη στάμπαρε, γιατί μετά δεν της έδιναν τραγούδια για πολλά χρόνια. Όπως είπε, την ουσιαστική της επιτυχία την είχε το 2003 με το «Έχει σύννεφα απόψε».

Όσον αφορά στη μοναδική φωνή της, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε ότι ακόμα κάνει μαθήματα και ακολουθεί τις πολύτιμες συμβουλές που της δίνει η Μαρινέλλα.

«Το προσέχω σαν τα μάτια μου αυτό το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Δεν φωνάζω δυνατά, δεν κάθομαι πολύ στα χιόνια, το πρωί όταν ξυπνάω μιλάω χαμηλόφωνα. Εγώ όταν μιλούσα με τη Μαρινέλλα στο τηλέφωνο κάθε τρία λεπτά με μάλωνε. “Γιατί φωνάζεις” μου έλεγε. “Δεν μπορώ να σε ακούω να φωνάζεις"».

Όπως είπε, το ταλέντο της το πήρε από τους γονείς της που τραγουδούσαν και οι δύο υπέροχα. Η μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου, ήταν και αυτή επαγγελματίας τραγουδίστρια, αν και δεν ήταν ευρέως γνωστή.

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο, την οποία χαρακτήρισε «κορυφαία» και την «πιο κομβική στιγμή της πορείας της». Αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος της δίδαξε να λέει με τον δικό του τρόπο τα τραγούδια του και να αγαπάει το λαϊκό τραγούδι.

Στην ερώτηση ποιος τραγουδιστής είναι το απωθημένο της η Πέγκυ Ζήνα απάντησε ότι «με τον Γιάννη Πάριο έχουμε ένα ντουέτο αλλά δεν έχουμε συνεργαστεί – τραγουδήσει μαζί»

Τι είπε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα

Για τη σχέση με τον Γιώργο Λύρα και τον γάμο τους μίλησε η Πέγκυ Ζήνα: «Με τον Γιώργο Λύρα είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα. Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Έχασα τον πατέρα μου 15 χρονών. Από τα 12 παλεύαμε με τον καρκίνο. Έζησα όλο αυτό. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Σχετικά με την κόρη τους Ηλέκτρα, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε: «Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share