Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο με Νίκο Χατζηνικολάου - Κρίστη Τσολακάκη: Το δημόσιο μήνυμα για τον γάμο τους!

Τι συνέβη; Χ

3 Δεκεμβρίου 2021 09:39
Σούσουρο με Νίκο Χατζηνικολάου - Κρίστη Τσολακάκη: Το δημόσιο μήνυμα για τον γάμο τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απάντησή του σε διάφορους κακοθελητές που ανακαλύπτουν χωρισμούς και αηδίες έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram!

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, όπου την φιλάει και στέλνει το δικό του μήνυμα εν όψει Χριστουγέννων!

"Καλημέρα! Καλό ΣΚ! Το στιγμιότυπο είναι παλαιό, αλλά πάντα… επίκαιρο! Άλλωστε στολίζουμε σήμερα! #happychristmas", ανέφερε το μήνυμά του.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

«Πάγωσαν» όλοι με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Έκανε αυτό που δεν ήθελε κανείς

Άπαντες «πάγωσαν» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε έναν ιδιαίτερο καλεσμένο στο δελτίο ειδήσεων και τον έφερε σε δύσκολη θέση με μια ερώτηση, που έκανε.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων, τη στιγμή που υπάρχει μια έκτακτη ανακοίνωση για τον ίδιο στον ΑΝΤ1, ρώτησε χθες τον καθηγητή του LSE, Ηλία Μόσιαλο, αν θα… πάει να ψηφίσει στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, την ερχόμενη Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου.

Η... αμηχανία του Μόσιαλου

Ο Ηλίας Μόσιαλος φαίνεται πως δεν περίμενε την συγκεκριμένη ερώτηση και προσπάθησε να την αποφύγει, λέγοντας πως θα δείξει την Κυριακή, αν πάει να ψηφίσει τελικά, ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ο Ηλίας Μόσιαλος είχε αποδεχτεί την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για τοποθέτησή του στη τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη βουλευτής. Ο ίδιος τοποθετήθηκε Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση Παπανδρέου. Τα τελευταία χρόνια όμως, οίδιος έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική και δεν τοποθετείται δημόσια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share