Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κραυγή αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου: «Μετά τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη...»

Περνά τις πιο δύσκολες στιγμές στα προσωπικά της

2 Δεκεμβρίου 2021 08:33
Κραυγή αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου: «Μετά τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να συνεχίζει να ομορφαίνει τα πρωινά μας μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», αλλά στα προσωπικά της μοιάζει να περνά αρκετά δύσκολες στιγμές, με τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να της έχει στοιχίσει αρκετά.

Για τη γνωστή παρουσιάστρια, που επίσης τοποθετήθηκε... με τρόπο για το θέμα, μόνο εύκολη δεν είναι η κατάσταση, που έχει προκύψει. Η ίδια έβλεπε στον επιχειρηματία τον άνδρα των ονείρων της και πατέρα των παιδιών της, με τα πάντα να «γκρεμίζονται» σε μια στιγμή εξαιτίας του χωρισμού τους, που για πολλούς φημολογείται, ότι είχε σχέση με το ότι ο δεσμός τους δεν έπαιρνε κάποιου είδους επισημοποίηση, έστω με έναν αρραβώνα.

«Τι θα κάνω με το παιδί μου;»

Η Καινούργιου, μετά τον χωρισμό αυτό, μοιάζει να είναι σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογικά. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντοτε η μητέρα της, Θάλεια Μπρέντα, η οποία τονίζει πως η κόρη της είναι ένα ράκος, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει το «Yes Magazine», να μην τρώει και να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Yes Magazine Καινούργιου χωρισμός κιλά

«Δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου να στενοχωριέται και να χάνει κιλά μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο, με πιάνει η καρδιά μου. Θέλω να δω την κόρη μου να στέκεται ξανά όρθια στα πόδια της και να γίνει όπως πριν. Δε βάζει μπουκιά στο στόμα της εδώ και ένα μήνα, τι θα κάνω;», φέρεται να έλεγε η μητέρα της παρουσιάστριας σε άτομο του στενού της περιβάλλοντος, μοιραζόμενη τις δύσκολες αυτές στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share