Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Προκλητικός ο Τάσος Μπουγάς για Metoo: «Δεν το κατήγγειλαν εξαρχής, γιατί ήθελαν το μετάλλιο»

Αντιδράσεις από τις δηλώσεις του

1 Δεκεμβρίου 2021 15:19
Προκλητικός ο Τάσος Μπουγάς για Metoo: «Δεν το κατήγγειλαν εξαρχής, γιατί ήθελαν το μετάλλιο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Τάσος Μπουγάς, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τους 12 γάμους του, τον «εκβιασμό» για να αλλάξει τα μαλλιά του, τη φυλακή αλλά και για το ελληνικό #metoo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπουγάς σχολίασε: «Γιατί δεν πήγαν νωρίτερα; Απορώ γιατί δεν τον κατήγγειλαν τότε; Δεν φοβόντουσαν τότε. Είχαν έναν προορισμό. Δεν το κατήγγειλαν εξαρχής γιατί ήθελαν το "μετάλλιο". Έλεγαν θα πάω και με τον έναν και με τον άλλον. Τα έχω ακούσει από γυναίκες εγώ. Ήθελαν να ανέβουν. Και τραγουδίστριες ξέρω, στη δική μας δουλειά».

Μια προκλητική δήλωση από τον γνωστό τραγουδιστή, η οποία είναι δεδομένο πως θα ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Σέβομαι τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, ποια είναι γνώμη σας;

Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη. Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Σας έχει συμβεί θαυμαστές σας να ξεπεράσουν τα όρια;

Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως. Όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share