Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θα βαφτιστεί για τρίτη φορά, γιατί...

Τα είπε όλα!

1 Δεκεμβρίου 2021 12:36
Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θα βαφτιστεί για τρίτη φορά, γιατί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη, ετοιμάζεται πυρετωδώς, για την ημέρα του γάμου της, η οποία κοντοζυγώνει. Πρώτα όμως πρέπει να.. βαφτιστεί για τρίτη φορά αφού ο γάμος θα γίνει με το παλιό ημερολόγιο.

Μάλιστα, η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με αγαπημένους συγγενείς και φίλους και το μοντέλο ανυπομονεί. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιος είναι ο άνδρας που παντρεύεται.

«Ακόμα, δυστυχώς, δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναβαφτιστώ για 3η φορά. Και οι δύο μας κουμπάροι, και η δική μου και του άντρα μου, είναι παλαιοημερολογίτες. Ο γάμος θα είναι υπερπαραγωγή, αλλά μόνο για εμάς», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της.

Μέχρι τώρα έχει βαπτιστεί 3 φορές

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει βαπτιστεί δύο φορές μέχρι τώρα. Την πρώτη φορά, όταν ήταν μωρό, την βάφτιση την έκανε «ψεύτικος» παπάς που δεν είχε άδεια, με αποτέλεσμα οι γονείς της να την βαφτίσουν ξανά σε ηλικία 9 ετών.

«Μου ζητάνε story time γιατί ήταν ο παπάς «ψεύτικος». Μετά από εννέα χρόνια –με βάφτισαν εννέα χρονών σε μια λεκάνη μετά- βγήκε στις ειδήσεις αυτή η είδηση και το έψαξε η μαμά μου. Πήγε στην αρχιεπισκοπή και όντως εκείνος ο παπάς δεν είχε καμία άδεια. Μας βάφτισαν ξανά και εμένα και τον αδερφό μου», έχει πει η ίδια σε story της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share